Pirmdienas horoskops: 12. februāris

Foto: Matt Gibson/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 12. februārim. 

AUNS

Tava veiksmes atslēga patlaban slēpjas spējā sapulcēt labu komandu. Tādu, ar kuru kopā neviens kalns nav par augstu un neviena jūra par dziļu. Darbā uzņemies iniciatīvu.

VĒRSIS

Jābūt modram visā, kas sasitās ar finansēm. Raugies, vai bankas kontā ienāk pareizā summa, vai darbu uzskaite precīza un apmaksājamie rēķini izrakstīti pareizi.

DVĪŅI

Darbosies čakli, enerģiski un rezultatīvi. Var pat rasties sajūta, ka dari vairākus darbus vienlaikus un vēl arī piedalies vairākās sapulcēs vienlaikus. Taču tas tev būs pa prātam.

VĒZIS

Tu esi izpalīdzīgs cilvēks, bet nevajag palīdzēt visiem pēc kārtas. Diez vai kāds steigs palīgā, ja vajadzēs tev... Šodien nedomā par citiem, un neklausies, ko kāds domā vai nedomā par tevi.

LAUVA

Nedēļa sākas ar domīgu noskaņojumu. Prātosi par ceļiem, ko esi gājis, un kas turpmāk ejami. Dažas idejas var būt visai utopiskas, tāpēc labāk patlaban neko jaunu neuzsāc.

JAUNAVA

Pārskatīsi savus un arī kolēģu pienākumus, un varbūt sasauksi sanāksmi, kurā jāapspriež darba organizācija. Kādam tas var nepatikt, bet tu zini darba un laika vērtību.

SVARI

Darba lietās būsi iekšā ar sirdi un dvēseli, un uzņemsies atbildību arī tad, ja tas īsti nav tavā pārraudzības lauciņā. Kāds uz tavas labestības un apzinīguma rēķina var mēģināt paslinkot.

SKORPIONS

Šodien esi precīzs un uzmanīgs. Ir riski, ka paslīd garām kāds sīkums, kas vēlāk var izrādīties būtisks. Kļūdu labojums paņems vairāk laika, nekā modrība jau pašā sākumā.

STRĒLNIEKS

Ierastajā profesionālajā lauciņā kļuvis par šauru. Būsi noskaņots realizēt lielus plānus. Kādam sekmīga sadarbība var izveidoties ar ārzemēm, kādam komandējums, kādam nozīmīga konference.

MEŽĀZIS

Iespējami jauni darba vai biznesa piedāvājumi un jaunas iespējas, bet jābūt modram – uzreiz apspried darbu apjomu un finanses. Sava cena ir katrai idejai, zināšanām un profesionālajai reputācijai.

ŪDENSVĪRS

Veiksmīga diena. Vari ieplānot svarīgus darbus, sākt jaunus projektus, runāt par algas pielikumu vai peļņas pārdali. Jāstrādā būs daudz un no sirds, taču rezultāts priecēs.

ZIVIS

Daudz kas atkarīgs no idejām: ko spēsi izdomāt un piedāvāt profesionālajā vidē. Tikai atceries, ka tavi priekšlikumi un koncepcijas kaut ko maksā – neatdod idejas tāpat vien.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu