Trešdienas horoskops: 14. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SewerynCieslik/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 13. februārim. 

AUNS

Jau no paša rīta prāts nav pie darbiem. Sirdī Valentīndienas noskaņojums, un tā atvērta jauniem iekarojumiem un piedzīvojumiem.

VĒRSIS

Strādā, tiecies uz mērķi un ar atalgojumu būsi apmierināts. Prātā nāks oriģinālas idejas un tās ir vērts likt lietā. Neuzdāvini citiem, bet realizē pats. Vakarā sagādā mīļotajam cilvēkam sirsnīgu pārsteigumu.

DVĪŅI

Šai dienai ļoti tīkama enerģija – pozitīvs noskaņojums, viegls flirts un nesteidzīgas sarunas. Darbā apdari pašu nepieciešamāko, bet jaunus pienākumus neuzņemies.

VĒZIS

Kādu reizi jau var atļauties nolikt malā nopietnību un milzīgo atbildības sajūtu. Šodien – nost ar rutīnu, dzīvei nepieciešama krāsainība un rokenrola ritms!

LAUVA

Aizsūti tuvam cilvēkam siltu sveicienu visu mīlētāju dienā un pretī saņemsi to pašu. Taču daudz apmainīties ar laipnībām un flirtēt nebūs laika, jo darbi jau stājas rindiņā cits aiz cita.

JAUNAVA

Daudz dažādu domu un vēlmes lielākas, nekā šībrīža iespējas. Vajag tikt skaidrībā ar prioritātēm un saplānot darāmo. Vakarā romantiskas Valentīndienas noskaņas.

SVARI

Romantisks noskaņojums. Kāds varbūt kolēģiem noorganizēs seno „Amora pasta” spēli, kāds uzdāvās ziedus vai aizsūtīs virtuālo sveicienu. Vakarā iespējami intriģējoši piedzīvojumi.

SKORPIONS

Kāda Valentīndiena? Tu būsi noskaņots lietišķi un būsi saplānojis dažādus svarīgus darbus. Kolēģiem gan jautrāks garastāvoklis, un tev diez vai izdosies ieviest perfektu kārtību.

STRĒLNIEKS

Darbi ies no rokas, un diena paskries ātri. Vakarā iepriecini mīļoto cilvēku: nesteidzīgas vakariņas klusā, omulīgā krodziņā, pastaiga naksnīgā pilsētā... Daudz mīlestības un sirsnības.

MEŽĀZIS

Ar mazliet sarauktu pieri un skepsi lūkosies un tiem, kas vēlas atzīmēt visu mīlētāju dienu. Kāda niekošanās!...Taču šī nav īstā diena, lai kaut ko demonstrētu - iepriecini kādu tuvu dvēseli.

ŪDENSVĪRS

Gribas smaidīt, bārstīt komplimentus, ikvienam pateikt kādu labu vārdu. Visu mīlētāju dienā jauks pārsteigums no noslēpumaina svešinieka vai svešinieces.

ZIVIS

Tu esi sabiedrības dvēsele, un tavs uzdevums sarīkot nelielas svinības. Šī diena uz garīgā pacēluma viļņa – visu mīlētāju svētkos arī tevi kāds iepriecinās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu