VIDEO Pretspēlētājs iesit pa Porziņģa "mantību", bet paliek nesodīts

Apollo.lv
Kristaps Porziņģis pret Bemu Adebajo
Kristaps Porziņģis pret Bemu Adebajo Foto: Reuters Connect/Scanpix

Svētdienas, 11. februāra, mačā ar nesportisku rīcību pret Kristapu Porziņģi izcēlās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat"

Porzinģa pārstāvētā "Celtics" izbraukumā ar rezultātu 110:106 (26:22, 33:28, 27:29, 24:27) pārspēja Maiami "Heat".

Latviešu basketbolists šajā mačā izcēlās ar 25 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām. Vienā no spēles epizodēm, kad Bems Adebajo skrēja garām, "Heat" basketbolists ar roku trāpīja par latvieša "vārīgo vietu".

Sodu šajā epizodē gan saņēma tieši Porziņģis, jo viņš mirkli ātrāk bija uzgrūdies pretspēlētājam. Latviešu basketbolists pēc mača atzina, ka tiesnešiem epizodi tomēr vajadzējis pārskatīt.

"Godīgi sakot, gribēju, lai viņi šo epizodi pārskata. Varbūt mēs kaut ko varējām dabūt. Laikam jau doma bija tāda, ka es pirmais viņam uzgrūdos. Bet šādas epizodes notiek. Droši vien izslēgšanas spēlēs šādas epizodes būs biežākas. Nezinu, vai viņš rīkojās tīši, bet ir skaidrs, ka saņēmu sitienu tajā vietā. Ir, kā ir. Jāturpina spēlēt," sacīja Porziņģis.

"Celtics" ar 41 uzvaru un 12 neveiksmēm ir Austrumu konferences un visas līgas līdervienība un nākamo maču aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Bruklinas "Nets".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu