Bukarti un Tralmaks gūst vārtus Čehijas ekstralīgas spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rihards Bukarts
Latvijas hokejists Rihards Bukarts Foto: HC Vítkovice Ridera/Facebook

Latvijas uzbrucēji Roberts un Rihards Bukarti, kā arī Eduards Tralmaks piektdien guva vārtus Čehijas hokeja esktralīgas spēlēs.

Bukartu pārstāvētā Vītkovices "Ridera" mājās ar 5:7 (1:3, 3:1, 1:3) atzina Česke Budejovices "Motor" pārākumu.

Roberts Bukarts, spēlējot 15 minūtes, trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus, uzvarēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2. Savukārt Rihards Bukarts 18 minūšu un 53 sekunžu laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr Tralmaks guva komandas otros vārtos, Kladno "Rytīrži" viesos ar rezultātu 3:2 (0:2, 1:0, 1:0, 1:0) papildlaikā pārspējot Brno "Kometa".

Tralmaks uz ledus bija 17 minūtes un 12 sekundes, trīsreiz meta pa vārtiem, zaudēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Vārtsargs Mareks Mitens viesu rindās palika rezervē.

Citā spēlē Jānis Jaks atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, viņa un Kristapa Zīles pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" viesos ar 3:2 (2:1, 1:0, 0;1) pārspējot "Mlada Boleslav". Tikmēr Hradeckrālovas "Mountfield" ar aizsargu Ralfu Freibergu ierindā mājās ar 2:3 (0:2, 2:1, 0:0) zaudēja Tršinecas "Ocelārži".

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā ir "Verva", kas ieņem piekto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu