"Viss ir bezgala bēdīgi, pavirši, neprofesionāli." Kritizē jauno "Rīgas satiksmes" logo (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @zarinstoms/X

Garām. Šausmas. Katastrofa. Logo no 1998. gada. Šīs ir tikai dažas no atsauksmēm par "Rīgas satiksmes" jauno logo.

Vēl "ViVi" neesam sagremojuši, kad jāsāk aprast ar "Rīgas satiksmes" jauno identitāti. (Bet kāpēc būtu jāpierod pie kaut kā tāda?) Var tikai minēt, vai valsts uzņēmumus pārņēmis kāds īpašs logo nemiers un identitātes krīze un ar ko tas izskaidrojams.

Lai nu kā – ja par jauno "ViVi" varēja arī mazliet pajokot, tad jaunais "Rīgas satiksmes" logo nevienam neliekas smieklīgs. Pirmkārt jau tāpēc, ka tas nemaz neliekas jauns.

Neskaidrības rada arī jaunā logo nozīme – ko tieši tas simbolizē?

Daudziem ir šaubas par dizaineru prasmēm un pieredzi. Vai tie vispār bija dizaineri? Cik noprotams, līdzīgus logo internetā iespējams sagrābties par velti.

Cilvēkiem šis tas sakāms arī par jauno devīzi.

Protams, var jau teikt, ka tvitera lietotājiem nekad nekas nav labi un ka kritizēt jau katrs māk. Taisnība, protams. Bet par jauno "Rīgas satiksmes" logo visai nesaudzīgi izsakās arī nozares guru un spožākie prāti.

Jautājumu vairāk nekā atbilžu, patiešām. Tikai ko te var palīdzēt? Varbūt - sarullēt jauno logo, klusi izmest ārā un nekad par to vairs nerunāt? Nu jā, bet nauda jau iztērēta. "Jaunā" "Rīgas satiksmes" identitāte, ko sola, šajā gadījumā laikam gan jāsaka – draud ieviest pāris gadu laikā, esot izmaksājusi 13 tūkstošus eiro.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu