Vācijā miris arī otrs bruņotajā uzbrukumā cietušais ukraiņu jaunatnes basketbolists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slimnīcā miris arī otrs ukraiņu jaunatnes basketbolists, kurš pirms nepilnām divām nedēļām Vācijas pilsētā Diseldorfā cieta bruņotā uzbrukumā, vēsta "Unian".

Jau ziņots, ka 10. februārī Vācijas pilsētā Diseldorfā pēc vietējo pusaudžu bruņota uzbrukuma dzīvību zaudēja ukraiņu jaunatnes basketbolists Volodomirs Jermakovs.

17 gadus vecais Jermakovs kopā ar tautieti un komandas biedru Artjomu Kozačenko brauca sabiedriskajā transportā, kur viņiem ar grupiņu pusaudžu izcēlies konflikts. Kad abi basketbolisti izkāpa no transporta, uzbrucēji viņiem sekoja. Konfliktā Jermakovs un Kozačenko tika sadurti. 

Jermakovs slimnīcā nomira nākamajā dienā. Par 18 gadus vecā Kozačenko dzīvību ārsti intensīvajā aprūpē cīnījās pusotru nedēļu, tomēr arī viņš no gūtajiem savainojumiem nomira.

Tiek ziņots, ka galvenais uzbrucējs, kurš ar nazi nāvējoši sadūra abus basketbolistus, ir kāds 15 gadus vecs  turku izcelsmes puisis. Viņš šobrīd atrodas apcietinājumā. Tāpat aizturēti vēl trīs pusaudži.

Vācijas mediji ziņo, ka notikušajam noziegumam ir liels skaits aculiecinieku. Kāds no aculieciniekiem slepkavību arī nofilmējis.

Ukrainas basketbola asociācija iepriekš ziņoja, ka basketbolistiem uzbrukts viņu tautības dēļ, tomēr vietējā policija to vēl nav apstiprinājusi kā galveno slepkavības motīvu.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu