Piektdienas horoskops: 23. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: In Green/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 23. februārim. 

AUNS

Kā mēdz teikt: darbs nav zaķis, neaizbēgs... Pirmajā vietā privātā dzīve. Attiecībās var rasties spriedze, tāpēc neļauj vaļu emocijām un neapvainojies. Tikai atklāta saruna ļaus atgūt sirdsmieru.

VĒRSIS

Darbā daudz kas gulsies uz taviem pleciem. Tu esi labs cilvēks - tāpēc skaties, lai kāds to nesāk izmantot ļaunprātīgi. Dažkārt cilvēkiem patīk savus pienākumus deleģēt citiem.

DVĪŅI

Piesakies kursos, apmeklē semināru vai plāno komandējumu, lai iepazītos ar nozares aktualitātēm citās zemēs. Jaunas iemaņas noderēs, lai palielinātu ienākumus.

VĒZIS

Svarīgas naudas lietas. Esi apdomīgs nedēļas nogales tēriņos, jo ļaušanās akciju vilinājumam var iecirst robu maciņā. Tāpat arī raugies, lai tavā bankas kontā parādās viss, ko esi nopelnījis.

LAUVA

Iespējamas interesantas idejas par peļņu, ir vērts runāt par algas pielikumu vai iesaistīties jaunos projektos. Rēķinies, ka būs daudz jāstrādā, taču rezultāts priecēs.

JAUNAVA

Nestāsti par saviem plāniem, nepaļaujies uz solījumiem un netērē laiku tukšā pļāpāšanā. Jākoncentrējas uz peļņu – zvaigznes rāda pareizo ceļu, kas ved pretī panākumiem.

SVARI

Darbā nemierīgi. Mēģini būt savaldīgs. Ātrumā izteikti vārdi vai emociju iespaidā sastrādātais var sagādāt problēmas, bet, ja pratīsi saglabāt mieru, tad viss būs labi.

SKORPIONS

Lielisks laiks mācībām un profesionālo iemaņu uzlabošanai. Privātajā dzīvē saticība, bet brīvajiem ļaudīm romantiskas vēsmas. Piektdienas vakars ļoti piemērots saviesīgiem pasākumiem.

STRĒLNIEKS

Kad darbi godam paveikti, tad gandarījums un atzinība. Dažādi pozitīvi notikumi paredzami privātajā dzīvē. Pāriem jauna dzirksts, brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

MEŽĀZIS

Šodien vēlams darbus pabeigt mazliet ātrāk. Daudz uzmanības prasīs sadzīve – jāpalīdz radiniekiem, jāpaveic dažādi saimniecības darbu un vakarā var pieteikties ciemiņi.

ŪDENSVĪRS

Kosmiskas idejas – tādas, kas lietišķajā vidē kļūs aktuālas vēl tikai rīt vai parīt. Ja kāds apšauba, necenties pārliecināt, jo laiks rādīs, kam taisnība. Ķeries pie biznesa plāna rakstīšanas.

ZIVIS

Īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām – pārskati ienākumus un izdevumus. Brīvdienām daudz netērējies un sargi bankas datus. It īpaši, ja e-pastā iekritusi vēstulīte, kurā tev sola miljonus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu