VIDEO Porziņģis no pārtraukuma atgriežas ar vāju precizitāti "Celtics" kārtējā uzvarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis (pa labi)
Kristaps Porziņģis (pa labi) Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas aizvadīja pirmos mačus kopš Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma. Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" viesos svinēja uzvaru.

"Celtics" izbraukumā ar 129:112 apspēlēja Čikāgas "Bulls" basketbolistus.

Porziņģis šajā mačā uz parketa pavadīja 29 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā izcēlās ar 14 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām. Tiesa, šoreiz latviešu basketbolists grozam uzbruka ar zemu precizitāti - 5/16 metienos no spēles, kā arī 2/9 izpildītajos tālmetienos. Porziņģis realizēja abus soda metienus.

Latviešu basketbolista kontā bija arī trīs bloķēti metieni un viena pārķerta bumba. Šo spēli Porziņģis noslēdza ar lietderību +13.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Deriks Vaits, bet Džeisons Teitams pievienoja 25 punktus.

Savukārt "Bulls" rindās šoreiz lielāko punktu ražu iekrāja tieši Porziņģa pretspēlētājs Nikola Vucevičs, kura kontā arī 14 bumbas zem groziem. 20 punktus pievienoja arī Kobijs Vaits.

"Celtics" ar bilanci 42-12 ieņem pārliecinošu līderu pozīciju visā NBA, kamēr "Bulls" ar 26-30 Austrumu konferencē ieņem devīto vietu.

Bostonas vienība nākamo maču aizvadīs naktī uz 25. februāri, plkst. 3.30 pēc Latvijas laika viesojoties pie Porziņģa bijušās komandas Ņujorkas "Knicks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu