Sestdienas horoskops: 24. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lunja/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 24. februārim. 

AUNS

Lieliska diena, lai tiktos ar domubiedriem un pavadītu laiku saturīgās sarunās. Brīvajiem cilvēkiem iespējama romantiska tikšanās, kas iedvesmo.

VĒRSIS

Esi kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku, būs izpratne un atbalsts. Savējo sajūta sirdi pildīs ar mīļumu. Ja šobrīd esi viens, tad iespējama intriģējoša tikšanās.

DVĪŅI

Palutini sevi ar ko gardu vai skaistu, vai dodies atpūsties kādā viesu namā. Sirsnīgas emocijas un optimismu sniegs saziņa ar draugiem. Ja sirds brīva, tajā var iespīdēt nerātns saulstariņš.

VĒZIS

Rūpes par ģimeni un mīlestības piepildīta diena. Brīvajiem ļaudīm vajadzētu padomātu par stabilu attiecību veidošanu. Iespējas satikt savu īsto cilvēku.

LAUVA

Ja tev ir otrā pusīte, sapratīsi, ka līdzās ir cilvēks, kurš saprot un atbalsta. Šodien derētu kaut kur aizbraukt, izkustēties, lai mājās nesākas strīdiņi par sadzīves sīkumiem.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve – kādam kaislības, kādam diskusijas paaugstinātos toņos. Jebkurā gadījumā svarīgi no sirds izrunāties. Velti laiku arī mājas darbiem. Šodien labvēlīgs laiks saimniekošanai.

SVARI

Draugi vai paziņas aicina iesaistīties pasākumos, bet apdomā vai ir vērts – tikai lieki iztērēsi laiku un enerģiju. Piemērota diena, lai veiktu kādus pārkārtojumus mājās un izdaiļotu interjeru.

SKORPIONS

Šodien visu uzmanību velti privātajai dzīvei. Interesanti notikumi iespējami sirdslietās – kaislības, piedzīvojumi un jauni pavērsieni. Ģimenes cilvēkiem daudz darīšanu ar savējiem.

STRĒLNIEKS

Par darbiem šodien nedomā, citādi mājinieki pārmetīs, ka pār maz uzmanības velti viņiem. Sarīko ar savējiem kādas kustīgs, sportiskas aktivitātes. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

MEŽĀZIS

Saimniecības diena. Ieplāno reformas mājas dzīvē: vari iegādāties interjera priekšmetus, nomainīt aizkarus, pārklājus. Tuvojoties pavasarim, telpās vajag jaunas krāsas.

ŪDENSVĪRS

Mazliet tā kā uz niķiem, mazliet tā kā uz kašķi velk... Vajag atpūtināt prātu, darīt to, kas sagādā prieku vai vispār nedarīt neko – izgulēties, palasīt, noskatīties tīmeklī kādu koncertu vai filmu.

ZIVIS

Šo dienu vadi rāmi: mazliet romantikas, mazliet bohēmas, intelektuālas sarunas ar līdzīgi domājošiem, un daudz pozitīvisma. Laiskam peldējumam piemīt savs šarms.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu