Svētdienas horoskops: 25. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: k- 777/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 25. februārim. 

AUNS

Diena kopā ar pašiem tuvākajiem, un saturīgas sarunās pie pusdienu galda vai tējas tases. Ja ģimenē bērni, tad jāuzklausa, jāpalīdz, jāatbalsta. Tāpat arī mājoklī kaut kas sakārtojams un izdaiļojams.

VĒRSIS

Tev piemīt spējas ap sevi radīt harmoniju, un savu mājokli pārvērst par vietu, kur gribas būt. Sagādā mīļotajam cilvēkam negaidītu pārsteigumu vai ielūdz ciemos tuviniekus.

DVĪŅI

Visjaukākā atpūta kopā ar draugiem. Ja iespējams – dodieties pastaigā, piknikā pie dabas vai izgaršot perfektu maltīti un augstākās klases dzērienus labā restorānā.

VĒZIS

Mazliet piktosies, ka mājās visi darbi uz taviem pleciem. Patiesībā mīļie cilvēki sen jau grib palīdzēt, tikai atturējusi tava nostāja: pats, pats, visu pats. Kopā darītais dos labāku rezultātu.

LAUVA

Jo vairāk mīļuma un pozitīvisma, jo dzīve šķiet skaistāka! Vai viss notiek tā, kā tu vēlies? Varbūt jāizrunājas ar otro pusīti, ja kaut kas sakrājies uz sirds. Attiecību tēma šodien ļoti svarīga.

JAUNAVA

Diezgan drīz klāt pavasaris, un jābūt formā. Pameklē tīmeklī profesionāļu ieteikumus, izveido vingrojumu kompleksu, veselīgu ēdienkarti un nodarbības sāc jau šodien.

SVARI

Mājās daudz darbu, taču arī ar draugiem gribas satikties. Kaut gan – ja labi pacenšas, tad var iespēt gan mājokli sakārtot, gan ar draugiem pakomunicēt.

SKORPIONS

Sazinies ar draugiem, izbrauc pa Latvijas skaistajām vietām. Sportiskas aktivitātes, pikniks brīvā dabā – lielisks garastāvoklis garantēts. Vakarā pārskati jaunās nedēļas svarīgākos darbus.

STRĒLNIEKS

Ja emocijas ņems virsroku pār prāta apsvērumiem, tas kādā brīdī var izrādīties riskanti: ja laikā neapstāsies, sastrādāsi glupības, ko vēlāk jānožēlo. Esi apdomīgs.

MEŽĀZIS

Rūpēsies par savējiem, palīdzēsi ar padomu un praktiski un pat aizmirsīsi pats par savām interesēm. Beigās rokas vien noplātīsi: kur tā diena palika?! Tūlīt klāt atkal darba nedēļa.

ŪDENSVĪRS

Interesanta iepazīšanās. Ja sākumā tā šķiet tikai kā nenozīmīgs flirts un gaistošs mirklis, tad vēlāk var izrādīties, ka tikšanās jau bijusi zvaigznēs ierakstīta.

ZIVIS

Tu esi labs cilvēks, un vienmēr gatavs palīdzēt. Taču pārmērīgas rūpes nav tas labākais variants. Kāds no tuviniekiem var pārtraukt risināt savas problēmas. Palīdzi – bet ar mēru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu