Pirmdienas horoskops: 26. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 26. februārim. 

AUNS

Jaunā nedēļa sākas enerģiski – diena dinamiska un piemērota, lai pieņemtu jaunus izaicinājumus. Profesionālajā jomā var pavērties tādi ceļi, par kuriem cits varbūt visu mūžu sapņojis.

VĒRSIS

Ar iecerēto nekavējies. Ja nedarīsi tu, tad atnāks un izdarīs kāds cits. Un tam citam tiks arī atzinība un materiālais labums. Jāstrādā aktīvāk, nekā līdz šim.

DVĪŅI

Darba vidē varbūt viss nenotiks pēc tava prāta: kaut kādi procesi var nobremzēties, solījumi izčākstēt, plānotie darbi pārcelties. Neuztraucies, pamazām viss sakārtosies.

VĒZIS

Nemierīga diena: tikšanās, sarunas, sarakstes un tālruņa zvani. Tikko viens darbs pabeigts, jau nākamais klāt. Tāda sajūta, ka visi svarīgos jautājumus vēlas atrisināt tieši tagad. Esi pacietīgs.

LAUVA

Izklāsti savas ieceres darbā vai biznesā. Pats ne brīdi nešaubīsies par to lietderību un pratīsi pārliecināt arī citus. Ir labas iespējas profesionālajā vidē izvirzīties pirmajās rindās.

JAUNAVA

Nonāksi pie secinājuma, ka darbu organizācijā kaut kas jāmaina, un tavas idejas gūs atbalstu. Tikai neko nevajag sasteigt, jo ātrumā darīto var nākties labot.

SVARI

Nežēlo spēkus. Kaut arī darbs prasīs daudz enerģijas, pēc tam būs gandarījums. Atzinīgi vārdi dažkārt ir vērtīgāki par ciparu bankas kontā - kaut arī par to pēdējo būtu grēks žēloties.

SKORPIONS

Nemierīgi. It kā kāds būtu ieslēdzis paātrinājumu. Ielūkosies darbu sarakstā un sapratīsi, ka šīs nedēļas dienas jau saplānotas ne pa stundām, bet minūtēm. Ar sparu jāķeras pie darbiem.

STRĒLNIEKS

Nedēļa sākas ar pozitīvu noskaņojumu, notver to sajūtu, un dienas laikā mēģini nepazaudēt. Daudz labu lietu izdosies realizēt, esot uz iedvesmas viļņa.

MEŽĀZIS

Tu esi racionāls cilvēks ar loģisku prātu un pragmatisku pieeju, tomēr reizumis jāļaujas sajūtām. Šodien ātri sapratīsi to, kas „rakstīts starp rindiņām”, kas kuram prātā un kādi ir cilvēku rīcības motīvi.

ŪDENSVĪRS

Ar pilnu jaudu metīsies jaunās nedēļas darbos, un no citiem vēlēsies sagaidīt to pašu. Straujajā ritmā var izcelties nevajadzīgs strīds vai kāds vārds izsprukt pirms vēl esi to apdomājis.

ZIVIS

Nopietns, lietišķs un darbīgs noskaņojums, taču ik pa brīdim jautājums: kāpēc tik daudz darba? Paskaties uz to visu no pozitīvās puses: ja čakli strādāsi, bankas īsziņas nesīs tīkamas vēstis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu