FOTO Krievijas uzsāktā kara otrajai gadadienai veltītā izsolē savākti 19 280 eiro Ukrainas atbalstam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Galerijas Birkenfelds īpašnieks Toms Birkenfelds uzrunā klātesošos izsolē Ukrainas atbalstam, kuras laikā tiek izsolīti Ukrainas un Latvijas slavenību sagatavoti ziedojumi.
Galerijas Birkenfelds īpašnieks Toms Birkenfelds uzrunā klātesošos izsolē Ukrainas atbalstam, kuras laikā tiek izsolīti Ukrainas un Latvijas slavenību sagatavoti ziedojumi. Foto: Edijs Pālens/LETA

Krievijas izraisītā kara otrajai gadadienai veltītā izsolē Ukrainas atbalstam savākti 19 280 eiro, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Anete Kauce.

Ukrainas vēstniecība Latvijā un biedrība "Agendum" piektdien rīkoja labdarības brokastis un izsole. Kopā tika izsolītas 35 dažādas lotes, ko ziedoja Ukrainas un Latvijas sportisti, mūziķi un sabiedrībā zināmas personas. Šogad ziedojumos saņemts par desmit lotēm vairāk nekā iepriekšējā gadā.

FOTO: Izsolē Ukrainas atbalstam savākti teju 20 000 eiro

"Ir ļoti svarīgi būt šeit, kā arī just, ka mums ir tik daudz partneru. Es vēlētos īpaši uzsvērt, kāpēc mēs esam šeit. Mēs esam šeit tāpēc, ka jau divus gadus izdzīvojam. Mēs izdzīvojam kopā ar jums, pateicoties jums un pateicoties mums. Es esmu šeit, lai pateiktos visiem Latvijas cilvēkiem par to, ko jūs darāt, par to, ko darījāt un par to, ko turpināsiet darīt. Divu gadu laikā mēs esam sapratuši, ka karš nav tikai starp Ukrainu un Krieviju - tas ir globāls karš. Diemžēl vai nu mēs kopā uzvaram, vai arī kopā zaudējam," atzīmē vēstnieks.

Izsolīto priekšmetu sarakstā bija 35 dažādas lotes, tai skaitā - 50 gadu vecs konjaks "Shustoff" no Odesas konjaka rūpnīcas, t-krekls ar Ukrainas boksera Volodimira Kļičko autogrāfu, Ukrainas vīriešu basketbola izlases krekls ar parakstiem, 2 "VIP" biļetes uz Ukrainas un Portugāles spēli 25.februārī, kā arī trīs stundu brauciens ar labāko speciālo spēku armijas transportlīdzekli tirgū - "VR FOX".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu