VIDEO Šilovs kaldina uzvaru AHL mačā. Balinskim rezultatīva piespēle zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs
Hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs sestdien palīdzēja Ebotsfordas "Canucks" komandai izcīnīt uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, kamēr aizsargs Uvis Jānis Balinskis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Šarlotas "Checkers" zaudējumā.

"Canucks" viesos ar rezultātu 5:2 (2:1, 0:0, 3:1) pārspēja Sanhosē "Barracuda" vienību.

Šilovs šajā cīņā atvairīja 29 no 31 metiena. Sezonā kopumā viņam 30 mačos ir 14 uzvaras, vidēji ielaistas 2,8 ripas un atvairīti 90,3% metienu.

Tikmēr "Checkers" mājās ar 5:6 (1:1, 1:0, 3:4, 0:1) papildlaikā atzina Alentaunas "Lehigh Valley Phantoms" pārākumu.

Balinskis trešā perioda otrajā minūtē piedalījās uzbrukumā, kurā mājinieki panāca 3:1. Šajā spēlē latvietis piecreiz meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta, bet AHL sezonā viņam 25 mačos ir divi gūti vārti, 14 rezultatīvas piespēles un pozitīva lietderība +1.

Turpretī uzvaru svinēja uzbrucēja Raivija Ansona pārstāvētā Vilksbāras/Skrentonas "Penguins", kas savā laukumā ar 4:1 (2:0, 0:0, 2:1) guva virsroku pār Bridžportas "Islanders".

Ansons statistikas ailēs atzīmējās ar negatīvu lietderības koeficientu -1, būdams laukumā vienīgajos ielaistajos vārtos. Sezonas griezumā viņam AHL 16 cīņās ir divi vārti, piecas rezultatīvas piespēles un pozitīva lietderība +4.

"Penguins" ar 62 punktiem 53 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu, bet "Checkers" ar 54 punktiem 50 mačos ir desmitā. Rietumu konferencē "Canucks" ar 59 punktiem 49 cīņās atrodas sestajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu