Automašīnu un vairāku desmitu tūkstošu eiro laimētāja Pārsla atklāj viņas veiksmes atslēgu lielajiem laimestiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Zilonis studijā"

Pārsla Gudļevska, kura laimējusi divas automašīnas un krietnas naudas summas, raidījumā "Zilonis studijā" pastāstīja, kā viņai izdodas laimēt tik apjomīgus laimestus.

Pārsla skaidroja, ka ikdienā strādā tirdzniecības sfērā, taču loterijās, "SuperLoto" un "SuperBingo", ar vīru piedalās katru nedēļu, uztverot to kā hobiju.

"Tas sākās pirms gadiem desmit, pirmais vīrs sāka, tad es tā lēnām pievienojos," lakoniski paskaidroja Pārsla. 

Viņa norādīja, ka nedēļā nopērk vairākas loterijas biļetes pa 2,50 EUR, atklājot, ka ar vīru atvēl konkrētu naudas summu loterijas biļešu iegādei. Summa esot rakstāma ar diviem cipariem.

"Mūsu kontā ir divas [laimētas] mašīnas un arī naudas laimesti - miljons nav, bet ir divreiz bijis pa 10 tūkstošiem un 11 tūkstoši eiro," tā Pārsla.

Sieviete piebilda, ka laimesti nākot "kā pa spirāli". "Izšauj naudas laimests, tad kaut kāds klusums, tad mašīna bija, atkal klusums, atkal naudiņa, naudiņa, mašīna..."

Pārsla apstiprināja, ka atslēga patiešām ir veiksme, jo abi ar vīru neko speciāli neshēmo. Tāpat viņa piekrita, ka var gadīties, ka ieguldīt loteriju biļetēs sanāk vairāk nekā iegūt atpakaļ. 

"Esmu novērojusi, ka man veiksmīgākās ir trešdienas! Visbiežāk. Jo nav jau tā, ka tikai Ogrē pērku, ir arī, kad Rīgā esmu, tad nopērku tur," komentē Pārsla. 

Vairāk skaties raidījumā!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu