Trešdienas horoskops: 28. februāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Taiga/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 28. februārim. 

AUNS

Lai ko tu darītu un kādiem piedāvājumiem piekristu, raugies uz finansiālo izdevīgumu. Turklāt naudas lietas jātur perfektā kārtībā. Šodien der ievērot teicienu: kas centus nekrāj, pie eiro netiek.

VĒRSIS

Pragmatisms ir laba lieta, bet nevairies no neparastām, oriģinālām idejām. Un neietekmējies no tiem, kas kritizē un apšauba. Pirms tam gan jāuzraksta biznesa plāns un jāveic aprēķini.

DVĪŅI

Šodien paveiksi to, kas dažam prasītu veselu nedēļu. Ķeries pie svarīgiem darbiem un ieplāno arī tos, kas iekavējušies vai kādu laiku palikuši nedarīti. Daudz enerģijas.

VĒZIS

Jābūt uzmanīgam, ja darīšana ar dokumentiem. Pirms ko paraksti vai nodod tālāk, pārbaudi vairākkārt. Tas viens aplami uzrakstītais vārds vai nepareizi ieliktais komats vēlāk var nospēlēt būtisku lomu.

LAUVA

Mainīgs noskaņojums un daudz emociju. Centies saglabāt mieru un pusdienas pārtraukumā dari to, kas līdzsvaro. Ja risinās notikumi, kurus nespēj ietekmēt, tad paliec nomaļus un neiesaisties.

JAUNAVA

Izmanto savu analītisko prātu, un veiksmīgi atrisināsi vissarežģītākos uzdevumus, kā arī atradīsi inovatīvus risinājumus. Pēc tam varēsi plūkt slavas laurus.

SVARI

Neatkarīgi no amata un statusa, ņem iniciatīvu savās rokās. Prasme atrisināt samilzušus jautājumus būs panākumu atslēga nākotnei. Laba reputācija ir zelta vērta.

SKORPIONS

Šodien sarunās rūpīgi apdomā komunikācijas formu. Nesavaldīga kritika var ietekmēt attiecības ar apkārtējiem, bet tas savukārt atsaukties uz kopējo darbu procesu.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā var parādīties jauni varianti vai projektu piedāvājumi. Ir svarīgi būt atvērtam dažādiem izaicinājumiem, bet ar to jau tev nav problēmu.

MEŽĀZIS

Var rasties iespējas palielināt ienākumus, taču svarīgi pievērst uzmanību izdevumiem, personīgā un ģimenes budžeta plānošanai un padomāt par ietaupījumu veidošanu.

ŪDENSVĪRS

Paspīdēsi ar intelektu un izdomu, un var rasties iespējas iesaistīties jaunos projektos. Darīsi to ar aizrautību un iedvesmosi arī kolēģus, taču nedrīkst aizmirst par finansiālo pusi.

ZIVIS

Meklē iespējas izpaust savu radošumu un piedalīties darbos un projektos, kas aizrauj dvēseli. Jāstrādā būs daudz, bet vēlāk varēsi lepoties ar paveikto. Arī finansiālā ziņā būsi ieguvējs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu