Ceturtdienas horoskops: 29. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: OlegRi/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 29. februārim. 

AUNS

Intuīcija pateiks priekšā vairāk, nekā spēsi izdomāt ar racionālo prātu. To noteikti atceries, ja nokļūsti neskaidrās situācijās. Šodien rīkojies tā, kā liek sirds.

VĒRSIS

Ja profesionālajā jomā vēlies pārmaiņas, sāc ko jaunu. Būtisku lēmumu pieņemšanā liela nozīme draudzībai: uzklausi savējos, dalies emocijās, pastāsti par iecerēm.

DVĪŅI

Diskusijas darbavietā ir pierasta lieta, un to risināšana prasa spējas saprasties ar cilvēkiem. Humors var būt lielisks veids, kā mazināt spriedzi. Liec lietā un drīz jau visi smaidīs.

VĒZIS

Darbā vai biznesā iespējama pienākumu maiņa, jauni piedāvājumi, iespējas doties komandējumā. Nevajag daudz prātot – jāizmanto tas, ko dzīve piedāvā. Ja atteiksies, vēlāk būs žēl.

LAUVA

Ir vērts palūkot darba sludinājumus vai apsvērt biznesa iespējas, jo sirds ilgojas pārmaiņu. Sirdslietu tēmā daudz emociju – uzklausi otru, esi tolerants, nesaki asus vārdus. Viss risināms mierīgi.

JAUNAVA

Ir vērts izvirzīt jaunus mērķus profesionālajā jomā. Veidojot sadarbību, svarīgi izrādīt sapratni un pieņemt atšķirīgus viedokļus. Nav uz pasaules tikai viena taisnība.

SVARI

Sakrājušies sīki darbiņi, kas kavē lielākus procesus. Izdari kārtīgi visu, kas atkarīgs no tevis. Attieksme pret pienākumiem var radīt ilgtermiņa ietekmi uz karjeras attīstību.

SKORPIONS

Apcerīgas pārdomas par dzīvi. Kaut arī dienas ritms straujš, vajadzētu atrast nedaudz laika vienatnei –pusdienas pārtraukumā izej kaut kur. Pēc tādas nelielas atelpas arī darbi veiksies labāk.

STRĒLNIEKS

Laba diena, lai darbotos radoši un iegūt jaunu pieredzi. Kādam interesantas iespējas var sasaistīties ar ārzemju tēmu: tas var būt sadarbības piedāvājums vai pieredzes apmaiņas komandējums.

MEŽĀZIS

Darbā viss ritēs savu gaitu – bez īpašiem kāpumiem vai kritumiem. Taču ir svarīgi ievērot iepriekš izstrādātos plānus un disciplīnu, kā arī raudzīties, lai to ievēro citi. Pretējā gadījumā var sākties haoss.

ŪDENSVĪRS

Svarīga izglītības tēma. Piesakies mācībām seminārā vai interešu izglītības kursos, kas saistās ar tehnoloģijām vai jaunākajām tendencēm nozarē, kurā tu strādā.

ZIVIS

Neapstājies pie sasniegtā. Piemērota diena, lai mainītu darbu, strādātu pie biznesa plāniem, rakstītu projektus, interesētos par dažādiem atbalsta mehānismiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu