"Rīgas Zeļļi" piesaistījuši ilggadējo Latvijas izlases centru Mārtiņu Meieri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Basketbolists Mārtiņš Meiers
Basketbolists Mārtiņš Meiers Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketbola komanda "Rīgas Zeļļi" Latvijas-Igaunijas līgas turnīra pieteikumā iekļāvusi pieredzējušo centra spēlētāju Mārtiņu Meieru.

32 gadus vecais Meiers sezonas ievadā bija bez kluba, bet decembrī pievienojās Beļģijas komandai Ālstas "Okapi", kuras sastāvā deviņos mačos vidēji 11 minūtēs guva 3,2 punktus un izcīnīja 3,0 atlēkušās bumbas.

Iepriekšējā sezonā Meiers Tallinas "Kalev"/"Cramo" rindās uzvarēja Igaunijas čempionātā un kļuva par Igaunijas kausa ieguvēju, kā arī ierindojās ceturtajā vietā Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) un iekļuva FIBA Eiropas kausa pusfinālā.

Pagājušajā sezonā centra spēlētājs "Kalev"/"Cramo" sastāvā LIBL 21 spēlē vidēji 19 spēles minūtēs guva 10,37 punktus un izcīnīja 4,19 atlēkušās bumbas. Eiropas kausā viņš 16 spēlēs ar vidēji 23 minūtēm spēlē tika pie 9,06 punktiem un 3,94 atlēkušajām bumbām.

Karjeras laikā Meiers pārstāvējis arī Francijas, Polijas, Kazahstānas, Krievijas, Melnkalnes un Vācijas komandas. Latvijā viņš spēlējis "VEF Rīga" un "Ventspils" rindās, kā arī arī Liepājas un Jūrmalas klubos.

"Rīgas Zeļļi" ar 16 uzvarām 26 mačos ieņem sesto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu