Piektdienas horoskops: 1. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: New Africa/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 1. martam.

AUNS

Darbā vai biznesā vari plānot ko jaunu, taču pievērs uzmanību finansēm. Labi sapratīsies ar cilvēkiem un tavu paziņu lokā parādīsies spilgtas personības.

VĒRSIS

Domā pozitīvi, raugies uz situācijām ar optimismu un turies tālāk no nīgri noskaņotiem ļautiņiem. Svarīga arī privātā dzīves tēma, tajā interesanti pavērsieni.

DVĪŅI

Iespējama tikšanās ar spilgtu personību. Būs noderīgi - iegūsi jaunu informāciju un spēsi paraudzīties uz jau zināmām situācijām no pavisam cita skatupunkta.

VĒZIS

Sirds ilgosies pēc jauniem plašumiem. Vajadzētu izrauties no ikdienas rutīnas, veidot jaunas pazīšanās, apmeklēt kursus un paplašināt redzesloku.

LAUVA

Tu esi sabiedrības dvēsele, un saskarsme, sarunas un apmaiņa ar informāciju ir ļoti svarīga. Ieklausies, ko cilvēki runā, bet netici visam uz vārda. Pašam jāpārbauda.

JAUNAVA

Daudz sarunu, diskusiju un polemikas. Kādā brīdī no tā jutīsies noguris. Taču mēģini izvairīties no asas reakcijas, ja kāds nepiekrīt tavam viedoklim vai sociālajos tīklos pauž atšķirīgus uzskatus.

SVARI

Darbi šodien nebūs prātā, jo svarīga sirdslietu tēma. Ja tev ir attiecības, patlaban ir lielisks laiks, lai runātu par kopīgiem mērķiem. Ja esi viens, iespējama iepazīšanās ar nopietnu turpinājumu.

SKORPIONS

Kaut arī daudz darbu, nedrīkst atstāt novārtā privāto dzīvi. Uzklausi partnera vēlmes, un izrunājies par viņam un sev svarīgiem notikumiem, sajūtām, emocijām.

STRĒLNIEKS

Darbā var rasties problēmas, kas dara bažīgu. Neklusē. Racionālas diskusijas un atklātas sarunas dos uzmundrinājumu un sajūtu, ka līdzās ir kolēģi, kas saprot un kuriem var uzticēties.

MEŽĀZIS

Ik uz soļa radīsies labas idejas – viena, otra, trešā... Ja ne visas, tad vismaz kādu no tām ir vērts realizēt. Dari, ko esi iecerējis, un kritiķos neklausies, ar viņu muti, iespējams, runā skaudība.

ŪDENSVĪRS

Paredzamas lietišķas darīšanas. Kārtojot kādus jautājumus iestādēs, rūpīgi sagatavojies un neej prom, kamēr viss nav atrisināts. Var nākties pastīvēties, lai pierādītu savu taisnību.

ZIVIS

Daudz pienākumu darbā. Tikko liksies, ka ar kaut ko esi ticis galā, klāt būs nākamais darāmais. Jābūt precīzam, lai nepieļautu kļūdas, turklāt jārunā arī par adekvātu samaksu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu