Katy Tindemark parādā ātro kredītu devējiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Vijolniece un nu jau arī šovu zvaigzne Katy Tindemark (35), kura dzīvo sava mīļotā vīrieša villā Jūrmalā, pastāstīja vairāk par savu finanšu stāvokli, atklājot, ka viņai ir arī parādsaistības.

Katy neslēpj, ka viņas mīļotais vīrietis, kas ir kāds Jūrmalā dzīvojošs miljonārs, ikdienā nodrošina viņai iztikas līdzekļus. Viņš arī minējis, ka nevēlas, lai Katy strādā, bet drīzāk atrod sev nodarbi, kas sagādā viņai prieku. 

Viņu smīdina daudzu pieņēmums, ka viņa dzīvo "medus mucā", jo neesot gluži tā, ka viņai ikdienā pie kājām tiek bārstīta nauda. Katy gan nenoliedz, ka mīļotais rūpējas par viņas labklājību, bet naudu viņa savam mīļotajam neprasa. "Ja man nav, es paņemu ātros kredītus un pēc tam atdodu," viņa atklāj.

Negaidīti atklājas, ka arī šobrīd Katy ir parādā kādam no īstermiņa kredītu devējiem. Vaicāta par to, vai dzīvesbiedrs zina par viņas parādiem, Katy atklāj, ka zina, bet viņa neļauj tos segt, vēloties pati ar savām finansēm tikt galā. Viņa arī pati apmaksā savus rēķinus. 

Katy šobrīd dzīvo sava turīgā vīrieša mājā Jūrmalā. Izdevums "Privātā Dzīve" apgalvo, ka Katy mīļotais ir miljonārs Valērijs Barjers, kurš ir par 40 gadiem vecāks nekā Katy. Mūziķe gan iepriekš jau minējusi, ka vecuma starpība viņu nebiedē.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu