Aktrise Baiba Broka atklāj sievišķīgus knifus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktrise Baiba Broka
Aktrise Baiba Broka Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunā Rīgas teātra aktrise Baiba Broka sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" atklāj, kādas metodes izmanto, lai justos un izskatītos labi.

Sarunā ar "Kas Jauns" viņa atklāj, ka viens no labā izskata noslēpumiem ir dzīvošana harmonijā ar sevi: "Tas sevī ietver sakārtotu galvu, kas ved arī pie izpratnes par lietām, līdz ar to palīdz sakārtot savu ķermeni gan fiziski, gan mentāli. Man patīk viss, ko es daru!" 

Aktrise nav skaistuma pošu, krēmu un citu procedūru pretiniece. Viņa teic, ka katram ir jāatrod sava formula, kas palīdz labi justies un izskatīties.

Baiba jau ilgus gadus arī vingro. "Beidzamos gadus mani rīti sākas ar vingrošanu. Es to daru mājas apstākļos – vingroju savā gultā. Nu, varbūt drīzāk šo vingrošanu varētu dēvēt tā, ka es klausos mūziku un mans ķermenis vingro."

Broka ievērojot arī diētu: "Intervālo ēšanu. Diennaktī 10 stundas var ēst, bet 14 stundas ir jāietur pauze no ēšanas, vienīgi var lietot ūdeni, tēju un kafiju. Nu jau kādu laiku ievēroju šo metodi. Dažreiz jau sanāk arī sagrēkot, bet es vienmēr zinu, pie kā atgriezties, un tas man palīdz."

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 27. februāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu