VIDEO Krievija ar droniem uzbrukusi Odesai un Harkivas apgabalam. Nogalināti divi cilvēki

LETA
Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Ukrainas Odesas un Harkivas apgabali naktī uz sestdienu tika pakļauti Krievijas dronu uzbrukumiem, kuros nogalināti vismaz divi cilvēki, paziņoja vietējās varas iestādes.

Ukrainas dienvidu pilsētā Odesā dronu uzbrukumā ir gājis bojā viens cilvēks un ievainoti septiņi, paziņoja Odesas apgabala kara administrācijas vadītājs Olehs Kipers. Dronu uzbrukumā Odesai arī nodarīti postījumi daudzstāvu dzīvojamiem namiem.

"Krievijas dronu uzbrukuma Odesai rezultātā jau ir zināms par septiņiem cietušiem civiliedzīvotājiem, starp kuriem ir viens bērns. Trīs gadus vecais mazulis guvis kājas nobrāzumu un pašlaik viņu novēro ārsti. Seši pieaugušie ir [ievainoti] vidējā smaguma pakāpē. Uz vietas turpina strādāt speciālisti. Tiek pārmeklēti gruveši, zem tiem var būt cilvēki," Kipers paziņoja savā "Telegram" kanālā.

Vēlāk viņš paziņoja, ka krievu dronu uzbrukumā ir arī viens bojāgājušais.

Policija Harkivas apgabalā Ukrainas ziemeļaustrumos paziņoja, ka viens drons trāpījis mājā Velikijburlukas ciemā, izraisot ugunsgrēku un gados veca vīrieša nāvi.

"76 gadus vecais mājas īpašnieks tika izvilkts no gruvešiem" miris, un "māja tika pilnīgi sagrauta", vēstīja policija.

Policisti evakuēja gados vecu sievieti no kaimiņu mājas.

Harkivas pilsētas iestādes paziņoja, ka citā dronu uzbrukumā tika iznīcinātas vairākas automašīnas un dzīvojamās ēkas, bet netika ziņots par cietušajiem.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu