VIDEO Bļugera "Canucks" viesos tiek pie panākuma pār "Ducks" hokejistiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers (pa labi)
Teodors Bļugers (pa labi) Foto: Reuters Connect/Scanpix

Pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā svetdien tika Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas viesos ar 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pārspēja Anaheimas "Ducks" vienību.

Rietumu konferences līderei "Canucks" šī bija vien otrā uzvara pēdējās astoņās spēlēs.

Bļugers šajā cīņā uz ledus bija 11 minūtes un 59 sekundes, no kurām 47 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs statistikā atzīmējās ar vienīgo uzvarēto iemetienu un neitrālu lietderības koeficientu.

Jau pēc 97 nospēlētām sekundēm Nils Hoglanders vadībā izvirzīja "Canucks", bet mājinieki spēles piektajā minūtē pēc Aleksa Kilorna precīzā metiena panāca 1:1.

Uzvaras vārtus viesu labā mača 24.minūtē guva Konors Gārlends.

Keisijs Desmits "Canucks" vārtos tika galā ar 17 no 18 mājinieku mestajām ripām, bet "Ducks" vārtsargs Lukašs Dostals atvairīja 29 no 31 metiena.

"Canucks" vienība pēc panākuma ar 85 punktiem 63 spēlēs ir pirmā Rietumu konferencē, kamēr "Ducks" ar 47 punktiem 61 cīņā ieņem 14.pozīciju.

Vankūveras hokejisti nākamo maču aizvadīs otrdien, kad viesos tiksies ar Losandželosas "Kings" komandu, kurai pagājušajā nedēļā savā laukumā piekāpās ar 1:5.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu