Aktieris Andris Keišs atklāj savu un sievas Kristīnes Zadovskas iepazīšanās stāstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nupat iznākusi grāmata "Kā lēna upe ir atgriešanās", kas veltīta Jaunā Rīgas teātra (JRT) atgriešanās stāstam savās vēsturiskajās mājās Lāčplēša ielā. Tajā apkopoti teātra cilvēku atmiņu stāsti un īpašie dzīves brīži. Grāmatā iekļauta arī aktiera Andra Keiša ļoti personiska dzīves epizode.

Aktiera Andra Keiša atmiņu stāstā par gaitām Jaunajā Rīgas teātrī ievīta epizode, kurā viņš atklāj, kā iepazinies ar savu sievu operdziedātāju Kristīni Zadovsku.

"JRT pagalmā ir noticis viens no manas dzīves lielākajiem mirkļiem. Tas bija 1999. gada maijs. Mēs nesen kopā ar Kairišu bijām uztaisījuši Dostojevska "Idiotu", un Viesturs tajā brīdī jau taisīja izrādi Operā. Tajā maija vakarā Viestura dzīvesbiedre Ieva Jurjāne svinēja savu dzimšanas dienu JRT pagalmā. Saaicināja cilvēkus gan no mūsu teātra, gan no Operas. Tā nu sanāca, ka tajā vakarā es iepazinos ar Kristīni Zadovsku. Pēc sešiem gadiem mēs apprecējāmies, un pēc astoņiem gadiem piedzima Ādams un Magdalēna," atklāj Keišs.

Šogad aktiera un operdziedātājas dvīņiem būs jau septiņpadsmit gadu.

Kā zināms, pāris salaulājās 2005. gada 1. jūlijā Jaunpils pilī.

Jau iepriekš vēstīts, ka aktieris Andris Keišs sarunā ar žurnālu "Santa" atklāti runāja par to, kā ir audzināt bērnu ar īpašām vajadzībām. Andra un Kristīnes meitai ir Dauna sindroms.

Andris Keišs un Kristīne Zadovska maijā svinēs 25 gadu iepazīšanās jubileju.

Pēc septiņus gadus ilgušas ēkas rekonstrukcijas martā JRT atgriežas savās vēsturiskās mājās. Atgriešanās tiek svinēta ar pieciem notikumiem – grāmatu, filmu un trīs izrādēm.

Foto: JRT ēku kompleksa atklāšanas pasākums

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 27. februāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu