Trešdienas horoskops: 6. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: New Africa/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 6. martam.

AUNS

Veiksme un dienas ritms lielā mērā atkarīgs no emocijām, tāpēc turies tālāk no strīdiem un neiesaisties neauglīgās diskusijās, tostarp sociālajos tīklos. Vakars piemērots kāda pasākuma apmeklējumam.

VĒRSIS

Iedvesmas diena. Ķerties pie jauniem projektiem, izstāsti savas idejas. Tikai jāuzmanās no sava viedokļa uzspiešanas un pārāk spītīgas turēšanās pie principiem.

DVĪŅI

Šīs dienas notikumi kā krāsains karuselis: tikšanās, sarunas un jauna informācija. Pienākumi paņems vairāk laika, nekā esi plānojis. Vakarā palutini sevi ar kaut ko sirdij tīkamu.

VĒZIS

Esi uzmanīgs, ja darīšana ar dokumentiem vai svarīgu informāciju. Pirms ko paraksti vai nodod tālāk, pārbaudi vairākkārt. Paviršība vai neuzmanība vēlāk var radīt problēmas.

LAUVA

Ar pilnu jaudu ķeries pie darbiem, jo labs laiks peļņai. Ja rodas šaubas par kādas problēmas risinājumu, ieklausies kolēģu ieteikumos. Komandā ir spēks!

JAUNAVA

Jaunava savā dziļākajā būtībā ir perfekcioniste, bet nav jābūt absolūti perfektai visu laiku. Šodien daudz darba, atbildība un dinamiskas emocijas. Ja gadās kāda kļūme, neņem pie sirds.

SVARI

Darbā vai biznesā no tevis tiks gaidītas idejas. Varbūt kaut kas ir jāpamācās, lai ne tikai spētu tikt līdzi laikam, bet atrastos profesionāļu pirmajās rindās.

SKORPIONS

Strādāsi raiti un ar atdevi, ar lēmumiem nekavēsies, runāsi tieši. Kaut arī tavā dabā teikt taisnību, vārdus īpaši azotē nemeklējot, skaties, kā reaģē sarunu biedri. Ja vajag, nogludini asumiņus.

STRĒLNIEKS

Pienākumu gūzma! ... Varbūt pats esi vainīgs, jo kā labs cilvēks pamazām uzņēmies vairāk, nekā vajadzētu. Ja šķiet, ka pārāk mazs atalgojums, tad ar steigu kaut kas jāmaina.

MEŽĀZIS

Veiksmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs, taču darbā atmosfēra būs diezgan nemierīga – daudz pienākumu, vadībai var mainīties idejas un līdz ar to arī tavi pienākumi. Neuzņemies pārāk daudz!

ŪDENSVĪRS

Ja risināmi būtiski jautājumi, visu dari lēnītēm, soli pa solim, jo sasteigtībā var rasties kļūmes. Ieklausies citu viedokļos un respektē, šodien svarīga prasme sadarboties.

ZIVIS

Interesēsies par dažādām tēmām, uzklausīsi citu viedokli un visā tajā atradīsi ko noderīgu. Prāts atvērts jaunai informācijai un mācībām. Ar naudu gan esi apdomīgs, lai nesanāk pārrēķināšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu