Piektdienas horoskops: 8. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gita Kulinitch Studio/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 8. martam.

AUNS

Liela nozīme sabiedriskām aktivitātēm un saviesīgām izklaidēm draugu lokā. Darbā apdari svarīgāko un dodies atpūtā. Kaut ko ļoti svarīgu pateiks priekšā intuīcija.

VĒRSIS

Šodien tāds kā spēku izsīkums, tāpēc vēlams beigt darbu ātrāk. Pievakarē dodies nedēļas nogales izbraucienā vai noīrē apartamentus, lai atpūstos un mierīgi sakārtotu domas.

DVĪŅI

Var nākties saskarties ar situācijām, kuras šķiet jau reiz bijušas. Tādā gadījumā zināsi rīcības plānu. Vakarā izdomā kopā ar savējiem aizraujošas izklaides vai sarīko mājās piektdienas ballīti.

VĒZIS

Pārsteigsi ar oriģinālām idejām un vēlmi rīkoties „tūlīt un jau vakar”. Tad nu ļoti daudz laika veltīsi darbam vai biznesam, aizmirstot par mājas pienākumiem. Ģimene var sākt iebilst.

LAUVA

Ar pilnu jaudu rosīsies darbā. Būsi līderpozīcijās, rosināsi jaunus projektus, skubināsi kolēģus. Savs labums arī materiālā izteiksmē, varēsi sevi palutināt ar iepirkšanās tūri.

JAUNAVA

Iespējami negaidīti saimniecības tēriņi, un, ieskatoties bankas kontā, mazmazītiņš satraukums. Izvērtē ienākumus uz izdevumus, un nepērc uzreiz to, kas tiek piedāvāts reklāmās ar atlaidēm.

SVARI

Viss ies no rokas, saņemsi atzinību, stiprināsi autoritāti. Taču nedrīkst atstāt novārtā privāto dzīvi. Kad darba diena galā, baudi dzīvi un jaukus mirkļus kopā ar mīļoto.

SKORPIONS

Lielāki pirkumi rūpīgi jāizvērtē. Un, protams, jāskatās kā ienākumus palielināt. Varbūt jāmeklē labāk atalgots darbs, vai jāsāk jauni biznesa projekti.

STRĒLNIEKS

Ja vēlies kaut ko profesionālajā jomā mainīt, nepieciešamas jaunas zināšanas. Mācies un izrādi iniciatīvu. Aktīvai rosībai būs rezultāts – bankas konta papildinājums priecēs.

MEŽĀZIS

Darbā iespējami jauni uzdevumi, pārmaiņas, reorganizācija vai nojukt kādas iestrādes. Daudz ietekmēt nevarēsi, tāpēc dari, kas darāms, un nesatraucies par to, ko nevari ietekmēt.

ŪDENSVĪRS

Lietišķajā jomā daudz panāksi ar personīgo pievilcību, spēju sarunāties un smaidīt. Kopumā šī darba diena ražīga, veiksies naudas lietās.

ZIVIS

Ir vērts apdomāt jaunus plānus, iesaistīties kādos projektos, jo patlaban labs laiks, lai ieliktu pamatus peļņai nākotnē. Vakars – tuvu cilvēku lokā, rāmā, pozitīvā gaisotnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu