Pirmās formulas (F-1) čempionvienībai "Red Bull" aiz muguras ir visu laiku dominējošākā sezona, un pagaidām viss liecina, ka Austrijas himnu visai bieži dzirdēsim arī šā gada posmos. Ja trasē problēmu nav, tad ārpus tās "buļļu" situācija ir pietiekoši nestabila.

"Red Bull" vārds F-1 ziņu virsrakstos dominē jau kopš februāra sākuma, kad gaismā nāca ziņas par komandas vadītāja Kristiana Hornera nepiedienīgo komunikāciju ar kādu savas vienības darbinieci.

Kopš tā laika par tālāku notikumu attīstību izskanējušas dažādas versijas. "Red Bull" pēc padziļinātas izmeklēšanas Horneru attaisnoja. Iestājās miers... aptuveni diennakti ilgs miers, jo ātri vien interneta vidē nonāca dokuments ar ekrānuzņēmumiem no sarakstēm, kurās Horners kolēģei sūtījis seksuāla rakstura ziņas.

Tam sekoja Josa Verstapena paziņojums, ka Hornera "galvai" ir jāripo. Parādījās arī baumas par Maksa Verstapena pārcelšanos uz "Mercedes".

Šobrīd, "Red Bull" komanda, šķiet, ir viena lēmuma attālumā no pamatīgām pārmaiņām. Īsā laika sprīdī nesagraujams cietoksnis kļuvis par trauslu kristāla pili.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp