"Nogurdinoši vērot vienu un to pašu s*du." Apskatnieki nopeļ Luku Dončiču (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: Reuters Connect/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šova "Run It Back" vadītāji Čendlers Pārsons un Mišele Bīdle kritiski izteikušies par Dalasas "Mavericks" zvaigznes Lukas Dončiča savtīgo sniegumu savā laukumā.

Luka Dončičs šosezon vidēji spēlē izceļas ar lieliskiem statistikas rādītājiem. Slovēņa kontā ir vidēji 34,7 punkti un 9,8 rezultatīvas piespēles. Neskatoties uz viņa spilgto statistiku, Dalasas "Mavericks" ieņem vien 8. vietu Rietumu konferencē.

Slovēņu spīdeklis savas karjeras laikā jau vairākkārt ir saņēmis kritiku par pārlieku individuālu spēles stilu. Pārsons šo kritiku papildināja.

"Uzskatu, ka viņš ir neticami talantīgs. Viņš ir Jokičs aizsarga pozīcijā, jo spēj darīt visu. [Luka] ir kolosāls ar bumbu. Bet ir nogurdinoši vērot vienu un to pašu s*du, ja esi viņa komandas biedrs. Ja netiek izcīnītas uzvaras, tu sāc domāt, ka varbūt varam pamēģināt ko citu. Varbūt es varu dabūt bumbu? Tas pavisam noteikti var būt kaitinoši," sacīja Pārsons.

Šī Dončičam ir pirmā pilnā sezona kopā ar Kairiju Ērvingu, kurš pavisam noteikti ir Visu zvaigžņu spēles līmeņa basketbolists. Iepriekš Dončičam blakus bija Kristaps Porziņģis un Džeilens Bransons, kurš šogad pirmo reizi iekļuva Visu zvaigžņu spēlē. Savukārt Porziņģis kļuvis par atslēgas spēlētāju šā gada galvenās titula pretendentes Bostonas "Celtics" rindās.

Un tomēr fanu vidū joprojām pastāv uzskats, ka Dončičam palīdzība trūkusi gan šajā, gan iepriekšējās sezonās. Bīdle arī norāda, ka slovēņu basketbolistam, iespējams, jāpaskatās uz savu spēli, nevis tikai talanta trūkumu apkārt.

"Cilvēki saka, ka Lukam vajag palīdzību. Kāpēc? Pat tad, kad šī palīdzība tur ir, viņš visu dara vienatnē," sacīja Bīdle.

Pārsons arī piebilda, ka šīs sezonas "Mavericks" ir labākā komanda, kādā Dončičs ir spēlējis: "Šajā komandā ir astoņi, deviņi kvalitatīvi spēlētāji. Izmanto viņus!"

Dončičs savas karjeras laikā vienu reizi ir sasniedzis Rietumu konferences finālu. Tas notika 2022. gadā, kas Dalasas vienība soli pirms fināla atzina tā gada čempionu Goldensteitas "Warriors" pārākumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu