Bijušais NBA basketbolists uzskata, ka Porziņģis būs noteicošais faktors "Celtics" cīņā par titulu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) raidījuma "NBA TV" apskatnieki Deniss Skots un Stīvs Smits skaidroja, kāpēc Bostonas "Celtics" šobrīd joprojām ieņem visas līgas favorītu statusu.

Jaunākajā NBA.com spēka rangā pirmo vietu no Bostonas "Celtics" pārņēmuši pērnā gada čempioni Denveras "Nuggets".

Smits un Skots gan uzskata, ka Denveras vienībai šogad varētu pietrūkt Brūsa Brauna un Džefa Grīna pienesums.

"Peitons Vatsons pieļauj kļūdas, kuras neredzējām onkuļa Džefrija [Džefa Grīna] izpildījumā. Redžijam Džeksonam būs vairāk iespēju, jo Brūss Brauns ir prom. Ja tie puiši spēs [izpildīt savu lomu], "Nuggets" atgriezīsies cīņā par titulu. Ja nē, spēka rangs mainīsies," sacīja Skots.

Viņa amata brālis Smits, atbildot uz jautājumu, kāpēc "Celtics" vēl nevajadzētu atdot šā gada čempiona titulu, izcēla Porziņģi.

"Man vēl jāredz Porziņģi. Kad viņš spēlē, "Celtics" ir ārkārtīgi spēcīgi. Bet viņš izlaiž spēles. Šķiet, ka viņš nepiedalās katrā trešajā vai ceturtajā spēlē. Iespējams, tā ir apzināta "Celtics" rīcība. Bet man vēl ir jāredz, ka Porziņģis spēj tikt cauri vienai, divām, trim un četrām izslēgšanas spēļu sērijām.

Mani pagaidām tas vēl uztrauc. Ja Porziņģis to nespēs, uz Ela Horforda pleciem gulsies milzu spiediens," sacīja Smits.

Porziņģis kājas savainojuma dēļ ir izlaidis pēdējās divas spēles. "Celtics" ar 50 uzvarām 64 spēlēs joprojām atrodas visa NBA līderpozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu