"Mēs neesam vēl oficiāli šķirti." Rūta Judze par šā brīža situāciju ģimenē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA, Rūta Gorkša/Facebook, Apollo.lv kolāža

Pērnā gada nogalē Latviju pāršalca skaļš skandāls, kurā "Dzelzs vilka" bijušā bundzinieka Mārča Judža sieva Rūta nāca klajā ar šokējošu informāciju par laulību ar mūziķi un dzīvi pēc tās. Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", Rūta pastāstīja, kāda ir dzīve pēc skandāla un cik tālu ir šķiršanās process.

Rūta sarunā atklāja, ka šobrīd noris šķiršanās process. Vaicāta, kas ir palicis neatrisināts, viņa stāsta: "Esam procesos. Vai man ir kaut kas neatrisināts un ko es vēlos panākt, es gribu mieru. Gribu, lai mani bērni ir mierīgi un laimīgi."

Viņa uzskata: lai bērni būtu laimīgi, laimīgai vispirms ir jābūt mammai.

"Mēs šobrīd esam šķiršanās procesā, mēs neesam vēl oficiāli šķirti.

Šajos procesos noteikti dominē kaut kādi ego. Ja mēs abstrahējamies no tā kodola, par ko bija mans "Facebook" raksts, un ņemam to, ka šķiras sieviete un vīrietis – vecāki, tad ļoti daudz kas ir atkarīgs no vecāku veselā saprāta un gudrības, un vēl daudziem apstākļiem. Bet es šeit nevaru ielikt savu situāciju. Es arī instancēs saskaros ar to – šie jau te ķīvējas, tas viss tik viennozīmīgi nav."

Vaicāta, par to, kā ar visu tiek galā, Rūta teic, ka neesot viegli, bet viņa mācās. 

Vēl viņa atklāja, ka šobrīd pastāvot pagaidu tiesas spriedums par saskarsmes kārtību abiem vecākiem. Šobrīd bērni dzīvojot kopā ar mammu. Vecākajai meitai ir 16, dēlam ir 14, un jaunākajai meitai ir seši gadi.

"Facebook" liecina, ka Judzis šobrīd ir jaunās attiecībās ar sievieti vārdā Līva.

Jau vēstīts, ka Mārcis Judzis pilnībā noliedz izskanējušās apsūdzības. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 12. decembrī Rūta "Facebook" nāca klajā ar informāciju par laulības dzīvi ar Mārci Judzi, kas, Rūtas vārdiem, esot bijusi īsta elle.

Rūta gari un plaši stāstīja par piedzīvoto gan emocionālo, gan fizisko vardarbību no Mārča.

Arī "Dzelzs vilks" reaģēja uz notiekošo, uz laiku pārtraucot sadarbību ar Judzi. Jāpiemin, ka šobrīd viņam ir atrasts aizstājējs. Juris Kaukulis vienā no pēdējām intervijām atzina, ka pagaidām, kamēr nav galīgas skaidrības, kā attīstīsies Judža ģimenes drāma, grupā nekādi oficiāli lēmumi par jauna bundzinieka piesaisti netiks pieņemti. 

Kad skandāls pletās plašumā, pats Judzis paziņoja, ka uz visiem laikiem atvadās no grupas "Dzelzs vilks".

Judzi publiski aizstāvējusi viņa bijusī sieva Eva Judze, kā arī sabiedrībā zināmas personības, kā, piemēram, Baiba Sipeniece-Gavare un Olga Rajecka. 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu