VIDEO Biatlona spīdekle jocīgā eksperimentā šauj pa kailu vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Doroteja Vīrere
Doroteja Vīrere Foto: AP/Scanpix

Itālijas biatloniste Doroteja Vīrere TV šovā piedalījusies visnotaļ jocīgā eksperimentā.

Četrkārtējā pasaules čempione šajā sezonā nebija savā labākajā sportiskajā formā, tāpēc pēc sacensībām Nove Mesto nolēma nepiedalīties Pasaules kausa (PK) izcīņas pēdējos trijos posmos. 

Laikā, kad biatlonistes piedalījās Ziemeļamerikas posmos, kur noslēdzās PK sezona, itāliete piedalījās pašmāju TV šovā "Stasera c'é Cattelan". Tajā tika pārbaudītas viņas šaušanas prasmes. 

Tiesa, eksperiments bija diezgan dīvains. Viņa ar lāzeršauteni šāva mērķī, ar ko kails vīrietis bija piesedzis savas ģenitālijas. Visi pieci šāvieni bija precīzi. 

Raidījumā tika pārrunātas arī nopietnākas tēmas. Piemēram, viņas nākotne biatlonā, par ko viņa iepriekš izteikusies vairākkārt, liekot noprast, ka šī varētu būt Vīreres noslēdzošā sezona profesionāles karjerā. 

"Man ir 33 gadi. Ir biatlonisti, kas karjeru noslēdz 30 gadu vecumā, ir tādi, kas 35. Neesmu vēl izlēmusi, ko darīšu," atzina Vīrere.

Viņa neizslēdz iespēju Itālijā 2026. gadā piedalīties olimpiskajās spēlēs, kas motivētu viņu turpināt karjeru. "Līdz tam vēl ir divi gadi," februārī izdevumam "La Repubblica" sacīja Vīrere. "Vispirms man jāatpūšas, un tad redzēsim, kas sekos tālāk."

Vīrere gan nevēlas noslēgt karjeru pēc sezonas, kas viņai bijusi neveiksmīga. "Es nevēlos aiziet no sporta pēc sezonas, kas neatspoguļo manu līmeni," pauda Itālijas biatloniste, kura trīs olimpiskajās spēlēs ieguvusi trīs bronzas medaļas. 

Šī gad pasaules čempionātā viņa nevienā no Pasaules kausa posmu sacensībām individuālajās disciplīnās nespēja iekļūt labāko desmitniekā. 

Pasaules čempionātos kopumā Vīrere karjeras laikā ieguvusi 12 medaļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu