Brjanskas apgabalā aptur, iespējams, ar teroraktu Maskavā saistītu automašīnu (1)

Apollo.lv
Foto: Ostrozhno Novosti/"Telegram"

Policisti Brjanskas apgabalā Krievijā apturējuši automašīnu, kas tika meklēta aizdomās par iespējamu saistību ar teroristu uzbrukumu koncertzālei "Krokus Siti Holl" Maskavā, vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums "Meduza".

"Caution News" publicējis fotogrāfijas ar iespējamajiem aizturētajiem.

Par aizturēšanu ziņo "Telegram" kanāls "Caution News" un tīmekļa izdevums "Baza". Krievijas varasiestādes šo informāciju nav apstiprinājušas. 

"Baza" ziņo, ka mašīna ar apsūdzētajiem noziedzniekiem apstādināta pie Teplu ciemata, kas atrodas dažu kilometru attālumā no Krievijas robežas ar Ukrainu un Baltkrieviju.

Sākotnējie dati ziņo, ka tajā atradušies seši cilvēki. Divi no tiem aizturēti, bet pārējie aizbēguši. Aizturētie bijuši Tadžikistānas pilsoņi.

Agrāk Kremļa kontrolētie "mediji" ziņoja, ka Krievijas varasiestādes meklējot baltu automašīnu "Renault", kurā aizdomās turamie varētu būt bēguši. Tāpat ziņots par pelēkas "Renault" automašīnas meklēšanu.

Jau ziņots, ka nogalināto skaits apšaudē un ugunsgrēkā, kas piektdien notika netālu no Maskavas esošajā koncertzālē "Krokus Siti Holl", ir pieaudzis līdz vairāk nekā 60 cilvēkiem, sestdienas rītā paziņoja Krievijas Izmeklēšanas komiteja.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu