VIDEO Publicēts video, kurā tiek pratināts viens no teroristiem, kurš uzbruka koncertzālei Maskavā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/SHOT/"Telegam"

Prokremliskie "Telegram" kanāli "Baza" un "Shot" publicējuši video, kurā Federālās drošības dienesta (FSB) darbinieki it kā nopratina vienu uzbrukumā Maskavas apgabala koncertzālei "Krokus Siti Holl" aizdomās turamo. Šo video "Telegram" pārpublicējusi arī Kremļa propagandiste Margarita Simonjana, vēsta Krievijas neatkarīgais medijs "The Moscow Time"

Video redzams, kā vīrietis saka, ka viņam aptuveni pirms mēneša saziņas vietnē "Telegram" rakstīts piedāvājums piedalīties uzbrukumā par atlīdzību pusmiljona rubļu (5020 eiro) apmērā. 

Drošības dienesta darbiniekam vīrietis apstiprina, ka šāva uz cilvēkiem. Viņš norāda, ka pagaidām nav saņēmis visu atlīdzību, tikai pusi no tās. Tāpat ieročus viņam nogādājuši tie paši cilvēki, kas vietnē "Telegram" izteica piedāvājumu piedalīties uzbrukumā.

Personas viņam nav atklājušas savus vārdus un uzvārdus. Viņš norāda, ka uzbrukumā piedalīties viņam piedāvājis kāda sprediķotāja asistents, kurš turpat "Telegram" izklāstījis uzbrukuma plānu un viņa individuālās instrukcijas.

Krievijas Izmeklēšanas komiteja ziņojusi, ka, saskaņā ar jaunākajiem datiem, teroristu uzbrukumā koncertzālei "Krokus Siti Holl" pie Maskavas nogalināti jau 115 cilvēki.

Krievijas plašsaziņas līdzekļos izskanējis, ka ievainoto skaits tuvojas 200.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu