Porziņģa komandas biedrs Vaits atzīts par NBA nedēļas labāko spēlētāju Austrumu konferencē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa komandas biedrs Deriks Vaits no Bostonas "Celtics" vienības atzīts par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) iepriekšējās nedēļas labāko spēlētāju Austrumu konferencē, vēsta turnīra rīkotāji.

Aizsargs Vaits četrās spēlēs vidēji guva 20,3 punktus, izcīnīja 6,5 atlēkušās bumbas un atdeva 8,8 rezultatīvas piespēles, bostoniešiem izcīnot četras uzvaras.

Savukārt Rietumos labākā spēlētāja atzinību izpelnījies Losandželosas "Lakers" centra spēlētājs/uzbrucējs Entonijs Deiviss, kurš trīs mačos vidēji guva 27,0 punktus, izcīnīja 16,7 bumbas zem groziem un realizēja 68,6% metienu no spēles, arī viņa pārstāvētajai vienībai cīnoties bez zaudējumiem.

Austrumos uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Džeilens Bransons (Ņujorkas "Knicks"), Damjans Lilards (Milvoki "Bucks"), Peitons Pričards ("Celtics") un Paskāls Siakams (Indiānas "Pacers"), savukārt Rietumu konferencē starp labākajiemm bija arī Devins Bukers (Fīniksas "Suns"), Entonijs Edvardss (Minesotas "Timberwolves"), Džeilens Grīns (Hjūstonas "Rockets") un Domants Sabonis (Sakramento "Kings").

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu