"Neaptverams zaudējums komandai." Regbija klubs "Livonia" velta sirsnīgus vārdus mirušajam Miksonam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Svece. Ilustratīvs attēls.
Svece. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Bezvēsts prombūtnē esošais Roberts Miksons, kurš nedēļas nogalē pazuda pēc iziešanas no atpūtas vietas Vecrīgā, otrdien bez dzīvības pazīmēm izcelts no Daugavas Rīgā.

Regbija klubs "Livonia" raksta: "Neaptverams un negodīgs zaudējums mūsu komandai un visiem, kuri pazina Robertu Miksonu.

Visa regbija kluba Livonia vārdā izsakām visdziļāko līdzjūtību un sērās noliecam galvu kopā ar Roberta ģimeni, tuviniekiem, draugiem un kolēģiem.

Ģimenes cilvēks, tēvs, vīrs, dēls, draugs, kolēģis, komandas biedrs Roberts bija un būs mūsu atmiņās vienmēr pozitīvs, enerģisks, pašaizliedzīgs, bezbailīgs un harismātisks. Paraugs daudziem, līderis un īsts vīrietis."

Miksons bija arī augsta līmeņa regbija spēlētājs, pārstāvot gan Latvijas klasiskā regbija izlasi, gan regbija-7 valstsvienību.

Viņš spēlēja vienā no Latvijas vadošajiem regbija klubiem "Livonia".

VP svētdien izplatīja paziņojumu par to, ka meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1992.gadā dzimušo Miksonu. Vīrietis pēdējo reizi bija redzēts svētdienas rītā ap plkst.5 naktsklubā "Latvijas 1. Rokkafejnīca" Mārstaļu ielā, bet viņa tālākās gaitas nebija zināmas.

Pirmdienas vakarā policija, izplatot divu vīriešu attēlus, aicināja viņus atsaukties, lai tie varētu sniegt noderīgu informāciju Miksona meklēšanā. Vīrieši vēlāk paši sazinājās ar policiju.

Otrdien policija informēja, ka vīrietis izcelts no Daugavas miris, un sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu.

Vienlaikus saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, tiks veiktas ekspertīzes un izmeklēti precīzi notikušā apstākļi.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu