Sestdienas horoskops: 30. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: OlegRi/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 30. martam.

AUNS

Tavs optimisms un dzīvesprieks var iedvesmot un uzmundrināt citus, tāpēc dalies enerģijā ar draugiem un ģimeni. Labs laiks, lai atvērtu savu sirdi visaptverošai mīlestībai.

VĒRSIS

Attiecību jomā saprašanās un harmonija, it īpaši tad, ja veltīsi otrajai pusītei uzmanību un uzklausīsi. Brīvajiem ļaudīm iespēja satikt kādu īpašu cilvēku, kurš saprot un pieņem tevi, tādu, kāds esi.

DVĪŅI

Privātajā dzīvē daudz sirsnīgu sarunu un siltas emocijas. Ieplāno kaut ko aizraujošu ģimenei – aizejiet uz kino, teātri, apmeklējiet amatnieku tirdziņu vai brīvdabas izklaides pasākumu.

VĒZIS

Burvīga diena, lai dotos sabiedrībā. Apmeklē pasākumu, satiecies ar draugiem – būs interesantas tikšanās un saistošas sarunas. Tavs pozitīvisms liks smaidīt, un diena būs izdevusies.

LAUVA

Privātā dzīve pilna kaislību un romantisku noskaņu. Pārsteidz mīļoto cilvēku ar aicinājumu doties iedvesmojošos piedzīvojumos vai ar sirsnīgu dāvaniņu.

JAUNAVA

Privātajā dzīvē emociju viļņošanās – neļauj vaļu negācijām, bet raugies uz norisēm ar pozitīvu skatu. Sirsnība ir kā saules gaisma dvēselei.

SVARI

Ar prieku rosīsies virtuvē, jo rīt taču Lieldienas un olām jābūt skaisti nokrāsotām, varbūt arī pīrāgi vai plātsmaize jāizcep. Brīvajiem ļaudīm iespējami mīlestības piedzīvojumi.

SKORPIONS

Ar prieku saimniekosi mājās: vajag veikt pavasara spodrības darbus, sakopt āra teritoriju, izšķirot drēbes. Vakarā var arī nelielu ballīti draugiem sarīkot.

STRĒLNIEKS

Vēlamas sportiskas aktivitātes: jāizbrauc ar divriteni, jāizskrien krosiņš, jāpavingro parkā. Liels možuma un enerģijas lādiņš. Vakarā radoša iedvesma, un tavas krāsotās olas – visskaistākās.

MEŽĀZIS

Rāma mājas diena. Tev patīk ievērot tradīcijas, tāpēc var gadīties, ka Klusajā sestdienā atteiksies no skaļām aktivitātēm un izklaidēm. Jauka kopā būšana ģimenes lokā.

ŪDENSVĪRS

Piemērota diena saimniecības darbiem: pavasara talkai un uzkopšanai. Sirdslietās pozitīvas emocijas. Pāriem – ciešāka kopā būšana, brīvajiem ļaudīm simpātijas.

ZIVIS

Ja ģimenē rodas domstarpības vai neskaidrības, izrunājies un saliec punktus uz "i". Neizteiktais var pārvērsties nepamatotā aizvainojumā. Brīvajām sirdīm jauna pazīšanās jāizvērtē īpaši rūpīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu