VIDEO "Atbildēja – varbūt man kaut kas galvā noticis." Šoferis sašutis par stāvvietu apsaimnikekotāja attieksmi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Autovadītājam Ervīnam radies konflikts ar automašīnu novietņu apsaimniekotāju "Park Expert" – viņš uzskata, ka nav lietojis maksas stāvlaukumu Rīgā, taču apsaiminiekotājs to noraida un Ervīnu sodījis par stāvvietas noteikumu neievērošanu. Ervīns atteicies maksāt par neesošu pārkāpumu. Drīz vien viņu "apciemojis" parādu piedzinējs, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Ervīns bieži brauc pa Gustava Zemgala gatves pārvadu Rīgā. Stūrējot VEF apkaimes virzienā, kad ir sastrēgumi, nobraucot no pārvada, viņš bieži īsina ceļu līdz Brīvības ielai, braucot cauri stāvlaukumam pie lieltirgotavas "Elkor Plaza", kas ir atļauts.

Šī gada sākumā sev par pārsteigumu Ervīns no konkrētā stāvlaukuma apsaimniekotāja saņēma paziņojumu par pārkāpumu un 30 eiro sodu. Paziņojumā pievienoti fotoattēli, kuros it kā redzams, ka Ervīna spēkrats kādā novembra dienā stāvlaukumā uzkavējies 25 minūtes.

Ervīns raidījumam norāda, ka viņš teritorijai cauri izstūrējis raiti, kā to paredz laukuma lietošanas noteikumi – līdz piecām minūtēm. 

Ervīns ar "Park Expert" sazinājās telefoniski, bet uzņēmuma pārstāvji nav bijuši atsaucīgi. Komunikācija bijusi rupja. 

"Katru dienu tur braucu, nekad nav bijuši sodi. Es teicu, ka varbūt pašā sistēmā kaut kas noticis, uz to atbildēja – varbūt kaut kas man galvā noticis. Mani par lohu nosauca! Esmu trīs reizes arī rakstījis e-pastā, uz nevienu nav atbildējuši. Prasīju kameru ierakstus, jo tur kameras uz katra stūra. Domāju, ka nav nekādu problēmu ieskatīties," stāsta Ervīns. 

Ervīns sodu nesamaksāja, bet drīz vien viņu uzmeklējis parādu piedzinējs, kurš pieprasījis 37 eiro sodu. To viņš samaksājis. 

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) norāda, ka "Park Expert" iepriekš nonācis iestādes redzeslokā par neapmierinošu komunikāciju, ko PTAC pieprasījis uzlabot. 

Uz "Bez tabu" jautājumiem "Park Expert" vēl nav atbildējis.

Vairāk skaties sižetā!

Video: "Bez tabu" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu