Noskaties Maiņa pret maiņu – "Rangers" un "Devils" hokejisti izvicina dūres jau mača otrajā sekundē

Apollo.lv
Mets Rempe pret Kērtisu Makdermidu
Mets Rempe pret Kērtisu Makdermidu Foto: Reuters Connect/Scanpix

Pamatīgs kautiņš izcēlās aizvadītās nakts Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā starp Ņujorkas "Rangers" un Ņūdžersijas "Devils" hokejistiem.

"Rangers" uz sava ledus ar rezultātu 4:3 pārspēja "Devils" vienību. Tomēr šoreiz par mača apspriestāko notikumu kļuva masu kautiņš jau pašā mača sākumā.

Uzreiz pēc pirmā iemetiena dūru cīņā metās trīs hokejistu pāri, bet neilgi pēc tam savus "deju" partnerus atrada arī katras komandas atlikušie divi hokejisti.

Video: "Rangers" un "Devils" dūru cīņas

Video: "Devils" un "Rangers" kautiņš skatā no augšas

Masu kautiņā, protams, iesaistīts bija arī "Rangers" "štata" kauslis Mets Rempe, kurš visos trīs savas karjeras mačos pret "Devils" ticis izraidīts no spēles.

Tiesneši līdz spēles beigām noraidīja astoņus no desmit laukumā esošajiem hokejistiem. Pēc piecu minūšu soda izciešanas maču drīkstēja turpināt tikai Kērtiss Leizers un Džimijs Vesijs, jo viņu duelis tika traktēts kā pirmā šā konflikta cīņa.

"Rangers" šis mačs bija jāturpina bez Meta Kempes, Džeikoba Troubas, K'Andres Milera un Barklija Gudrova, savukārt "Devils" nācās iztikt bez Džina Marino, Krisa Tīrnija, Kērtisa Makdermida un Kevina Bāla.

Asākā vārdu apmaiņā iesaistījās arī abu komandu stūrmaņi Pīters Laviolets un Treviss Grīns.

"Rangers" ar 106 punktiem 76 spēlēs ir visas līgas līdere, kamēr "Devils" ar 76 punktiem tikpat mačos ieņem 13. vietu Austrumu konferencē. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu