Timmam 11 punkti "Obradoiro" zaudējumā Spānijas augstākajā līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Jānis Timma (ar bumbu)
Latvijas basketbolists Jānis Timma (ar bumbu) Foto: OBRADOIRO CAB (twitter.com)

Latvijas basketbolists Jānis Timma sestdien Saragosā guva 11 punktus, un Jānis Strēlnieks pievienoja trīs punktus viņu pārstāvētās Santjago de Kompostelas "Obradoiro" zaudējumā Spānijas augstākās līgas (ACB) izbraukuma spēlē.

"Obradoiro" viesos ar 79:98 (23:27, 23:21, 26:20, 7:30) atzina Saragosas "Casademont" pārākumu.

Timma, spēlējot 28 minūtes un 56 sekundes, realizēja vienīgo divpunktu metienu un trīs no astoņiem tālmetieniem, sakrāja piecas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, četras pārtvertas bumbas, četras personiskās piezīmes, vienu izprovocētu piezīmi pretiniekam, +/- rādītāju -21 un efektivitātes koeficientu 14.

Strēlnieks 15 minūtēs un 54 sekundēs grozā trāpīja vienu no trim tālmetieniem, bet netrāpīja abus divpunktu metienus, sakrāja vienu atlēkušo bumbu, divas rezultatīvas piespēles, vienu kļūdu, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu pārkāpumu pretiniekam, kā arī spēli beidza ar +/- rādītāju -18 un lietderības koeficientu nulle.

Viesiem Tomass Skrabs guva 17 punktus, bet Saragosas komandā ar 22 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Dejans Kravičs.

Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM ar 17 uzvarām 27 spēlēs ir ceturtā, Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" ar 16 panākumiem 27 spēlēs ieņem astoto vietu, "Obradoiro" ar septiņām uzvarām 28 mačos ir 17.vietā, bet Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Palencia" ar bilanci 5-22 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu