Lasmaņa meņģēšanās skandāls turpinās. Iesaistītā vērsusies Valsts policijā (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā par atkāpšanos no amata paziņoja skaļajā skandālā ierautais Jelgavas novada pašvaldības priekšsēdētājs Madars Lasmanis. Joprojām izskan dažādas versijas par to, kas ir sieviete, kuras kāja bija redzama Lasmaņa automašīnā domes sēdes tiešraidē. 

Lai gan Lasmanis apgalvoja, ka video redzamā sievietes kāja pieder viņa sievai, izskan arī citas versijas.

Piemēram, Spānijā dzīvojošais skandalozais sānsoļu pētnieks Aldis Gobzems "Instagram" nāca klajā ar versiju, ka kāja piederot vietējā apbedīšanas biroja "Likteņsvece" vadītājai Unai Auziņai.

Žurnāls "Kas Jauns" sazinājās ar pašu Unu Auziņu. Uzņēmēja pauda, ka ir ierauta skandālā, ar kuru viņai neesot nekāda sakara. Viņa jau 25 gadus nodarbojas ar apbedīšanas biznesu un uzskata, ka skandālā ierauta tāpēc, ka konkurenti iekārojuši viņas vadīto apbedīšanas biznesu.

"Tam, kurš šo publikāciju pasūtījis, ir acīmredzama personīga ieinteresētība, augstas ambīcijas, bet zems intelekta līmenis. Dzīvojam 21. gadsimtā, kad vārda brīvībai ir spēks, kad katrs cilvēks, slēpjoties aiz kāda nika, veidojot viltus profilus, var izliet savu žulti jebkādā veidā un palikt nesodīts.

Bet svarīgākais visā šajā ir padomāt, ka nekas un pilnīgi neviens darbs un rīcība ar mērķi ieriebt, izpostīt, graut nepaliek nesodīti..." atsakoties no sīkākiem komentāriem, pauda Auziņa.

Pēc Gobzema publikācijas Auziņa vietnē "Facebook" veltīja viņam skarbus vārdus un aicināja atsaukt publiskoto informāciju. 

Ar viņas ierakstu var iepazīties zemāk.

Viņa norādīja, ka Valsts policijā ir nodots "iesniegums par draudu izteikšanu un nepatiesu izdomājumu tīšu izplatīšanu masu saziņas līdzekļos, līdz ar ko notiek pārbaude" un plašāki komentāri sniegti netiks.

Jau vēstīts, ka arī Lasmaņa kolēģi apšauba, ka video redzamā kāja pieder viņa sievai. 

Neilgi pēc video nonākšanas atklātībā ļaudis metās parodēt redzēto. 

Jau vēstīts, ka Lasmanis pirms nedēļas, 3. aprīlī, paziņoja par atkāpšanos no Jelgavas mēra amata.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka par pēdējā laika skaļāko skandālu kļuva video, kurā redzams, ka Lasmanis attālinātās Budžeta komisijas sēdes laikā pievērsies kādas sievietes kājām.

Video no komisijas sēdes:

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 8. aprīļa numurā.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu