"Maskava mūs abus izšķīra." Agneses Zeltiņas dēla tēvs atskatās uz abu attiecībām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Radiodīdžejs Alekss Dubass, kurš ir Latvijas pilsonis, bet ilgus gadus dzīvojis Maskavā, viesojās raidījumā "Dž. Spot". Sarunā viņš runāja par attiecībām ar aktrisi Agnesi Zeltiņu un par abu kopīgo dēlu.

Vaicāts, kā abi izlēm, ka dēls Robijs augs pie viņa, Dubass teic: "Toreiz Agnese ļoti daudz filmējās. Viņai bija daudz, daudz darba."

"Mēs nokļuvām Maskavā, jo Agnesei radās ideja filmēties krievu filmās. Viņai bija piedāvājumi pie viena, otra, trešā režisora. Un es devos līdzi kompānijas pēc," atklāj radiodīdžejs, kurš pats tur drīz vien izveidoja karjeru.

"Pēc tam bērnu atdevām maniem vecākiem, lai viņš te padzīvotu, un tad mēs viņu vestu uz Maskavu.

Bet Maskava mūs [ar Agnesi] abus izšķīra.

Kaut kādā veidā man tur pēkšņi sākās karjera. Radio, tad televīzija, tad vēl," tā Dubass. 

"Šajā ziņā mēs abi esam slikti tēvs un māte. Jo Agnese nodarbojās ar savu karjeru, es biju aizņemts ar savu karjeru. (..) Jā, protams, mēs puikam neveltījām laiku - ne Agnese, ne es, tik daudz, cik bērnam vajadzētu," pauž Dubass.

Viņš šobrīd audzina sešgadīgu dēlu un saka, ka cenšas dot viņam visu, ko nav sniedzis vecākajam dēlam. 

Runājot par attiecībām ar Zeltiņu, Dubass saka, ka tādu nav - abi reizi mēnesī mēdz sazvanīties un parunāt par kopīgo dēlu, kurš patlaban studē ekonometriku Amsterdamā. 

Kā zināms, Agnesei ir divi bērni – dēls Robijs un meita Marija Romija. Agnese nu jau arī ir vecmāmiņa. Meita Agnese viņai dāvājusi divus mazbērnus. 

Pilnu interviju ar Aleksu skaties raidījumā "Dž. Spot".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu