"Lielāku servisa mēslu neesmu ilgi pieredzējis." Aivis Ceriņš ticis pie paprāva naudas soda no "Bolt" (16)

Apollo.lv
Papildināts 12:31, 10. aprīlis, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aivis Ceriņš
Aivis Ceriņš Foto: Evija Trifanova/LETA

Žurnālists un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš vietnē "X" dalījies ar nepatīkamo pieredzi, izmantojot nomas kompānijas "Bolt" pakalpojumus.

Ceriņam piespriests sods 349 eiro apmērā par to, ka viņš "Bolt" nomas automašīnā pēc brauciena aizmirsis atstāt atslēgas. 

Vietnē "X" viņš raksta: "Šodien aizmirsu "Bolt" nomas mašīnā atstāt atslēgas. Palika kabatā. Rēķins 349 eiro pēc 30 minūtēm jau man piestādīts par zādzību, bet nevaru atslēgas ne atgriezt, ne ar kādu sazināties no "Bolt". Lielāku servisa mēslu neesmu ilgi pieredzējis."

Komentāru sadaļā viņš raksta, ka sodu par aizmāršību ir gatavs saņemt, taču soda apmērs, viņaprāt, esot neadekvāts. "Laicīgi nepiefiksēju, četras stundas vēlāk, ja precīzi. Viennozīmīgi, man būtu jāmaksā par šo laiku, plus komisija, bet tie nav 349 eiro," neapmierinātību pauž Ceriņš.

Arī citi dalījās pieredzē, pievienojoties paustajam par to, ka ar "Bolt" ir teju vai neiespējami sazināties.

Trešdienas pusdienlaikā pasākumu vadītājs nācis klajā ar jaunumiem šajā notikumā.

Proti, Ceriņš savā "Instagram" profilā informējis, ka pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem tomēr izdevies sazināties ar "Bolt". Arī soda apmērs samazināts no 349 uz 100 eiro. Viņš aicina cilvēkus būt uzmanīgākiem.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu