Judža šķirtā sieva Rūta atklāti par bijušā vīra neuzticību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūziķa Mārča Judža šķirtā sieva Rūta Gorkša viesojās sarunu raidījumā "Zilonis studijā" atklāti par bijušā vīra sānsoļiem. Viņa paskaidroja, kāpēc bijušajam dzīvesbiedram piedeva neuzticību.

Raidījuma vadītāja Linda Abu Meri vaicāja Gorkšai, kāpēc piedevusi vīram neuzticību laikā, kad viņš bija kopā ar kādreizējā "Olainfarm" vadītāja nelaiķa Valērija Maligina meitu Irinu Maliginu.

"Šī sānsoļu "pieņemšana" ir manas bailes rīkoties kaut kā, nespēja redzēt sevi ārpus ģimenes vai vienkārši pieļaujot šādas lietas," teic Gorkša.

Viņa turpina: "Ar šī brīža acīm es uzskatu, ka šādas attiecības vispār nav iespējams turpināt, kur ir pieļauts sānsolis." Sānsolis, viņasprāt, notiek pēc tam, kad attiecības ir beigušās.

Nesen Rūta viesojās arī raidījumā "Kad viņas satiekas" un atklāja, ka šobrīd pastāvot pagaidu tiesas spriedums par saskarsmes kārtību abiem vecākiem. Šobrīd bērni dzīvojot kopā ar mammu. Vecākajai meitai ir 16, dēlam ir 14, un jaunākajai meitai ir seši gadi.

"Facebook" liecina, ka Judzis šobrīd ir jaunās attiecībās ar sievieti vārdā Līva.

Jau vēstīts, ka Mārcis Judzis pilnībā noliedz izskanējušās apsūdzības. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 12. decembrī Rūta "Facebook" nāca klajā ar informāciju par laulības dzīvi ar Mārci Judzi, kas, Rūtas vārdiem, esot bijusi īsta elle.

Rūta gari un plaši stāstīja par piedzīvoto gan emocionālo, gan fizisko vardarbību no Mārča.

Arī "Dzelzs vilks" reaģēja uz notiekošo, uz laiku pārtraucot sadarbību ar Judzi. Jāpiemin, ka šobrīd viņam ir atrasts aizstājējs. Juris Kaukulis vienā no pēdējām intervijām atzina, ka pagaidām, kamēr nav galīgas skaidrības, kā attīstīsies Judža ģimenes drāma, grupā nekādi oficiāli lēmumi par jauna bundzinieka piesaisti netiks pieņemti. 

Kad skandāls pletās plašumā, pats Judzis paziņoja, ka uz visiem laikiem atvadās no grupas "Dzelzs vilks".

Judzi publiski aizstāvējusi viņa bijusī sieva Eva Judze, kā arī sabiedrībā zināmas personības, kā, piemēram, Baiba Sipeniece-Gavare un Olga Rajecka. 

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu