"Izmēram ir nozīme." Fjūrijs par gaidāmo cīņu pret Usiku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AP/Scanpix

Britu boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs preses konferencē izteicās par gaidāmo cīņu pret ukraini Oleksandru Usiku.

Fjūrijs un Usiks ringu dalīs 18. maijā Saūda Arābijas pilsētā Rijādā. Fjūrijs uzskata, ka viņam šajā cīņā būs viena elementāra, bet būtiska priekšrocība.

"Viņš var uzveikt lielos puišus, kuri ir viduvējības, bet elites lielos bokserus viņš nespēs uzvarēt. Izmēram ir nozīme, tāpēc mums boksā ir svara divīzijas," sacīja Fjūrijs.

Abiem bokseriem tik tiešām ir ievērojama auguma atšķirība. Usiks, kurš lielāko daļu karjeras pavadīja tā sauktajā krūzeru divīzijā, ir 191 centimetru garš, savukārt Fjūrijs ir par 15 centimetriem garāks.

Britu bokseris sevi nodēvēja par "boksa enciklopēdiju", pieminot, ka arī citas krūzeru divīzijas leģendas, piemēram, Evanders Holifīlds un Deivids Hejs, supersmagā svara divīzijā cieta neveiksmes.

Runājot par Usika iepriekšējiem pretiniekiem, Fjūrijs izcēla Danielu Dubuā, kura spējas viņš raksturoja kā "ierobežotas".

Tāpat Fjūrijs lika noprast, ka noslēgs savu boksa karjeru, ja 18. maijā atzīs ukraiņu cīkstoņa pārākumu.

"Ja Taisons Fjūrijs nespēs uzveikt Usiku, tad Taisons Fjūrijs nekam neder. Punkts. Šis ir mans laiks, mans liktenis, mana ēra un mana paaudze," nobeigumā sacīja britu bokseris.

Fjūrijs profesionālajā karjerā nav cietis nevienu zaudējumu, 35 aizvadītajās cīņās izcīnot 34 uzvaras. Vienu reizi viņš cīnījies neizšķirti pret Deonteju Vailderu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu