Mammas dēliņi. Zodiaka zīmju vīrieši, kuriem ir spēcīga saikne ar savām mātēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmju vīriešus, kuriem ir īpaša saikne ar savām mātēm. Šī parādība var būt pārbaudījums partnerattiecībām.

Vēzis

Vēzis ir pazīstams ar savu emocionālo dziļumu un spēcīgo saikni ar mājām un ģimeni. Vēža zīmē dzimušie vīrieši bieži ir ļoti tuvi ar savām mātēm, kas var būt brīnišķīgi, bet tajā pašā laikā var būt pārbaudījums partnerattiecībās. Vēži augstu vērtē ģimenes dzīvi un mēdz prasīt no saviem partneriem tādu pašu aprūpi un uzmanību kā no savām mātēm. Lai gan viņu uzticība ģimenei ir slavējama, tā var novest pie situācijām, kad partnerim šķiet, ka viņai ir jāsacenšas ar māti par viņa uzmanību un mīlestību.

Vērsis

Vērsis ir pazīstamas ar savu uzticamību, pašpārliecinātību un tieksmi pēc komforta. Vērša vīriešiem bieži vien ir dziļa saikne ar māti. Mamma ir galvenais atbalsts un padomdevējs visu mūžu. Vērši alkst pēc drošības, ko viņi jutuši bērnībā, un tas var izraisīt pārmērīgu atkarību no mātes, lai saņemtu emocionālu un praktisku atbalstu. Attiecības var nonākt strupceļā brīdī, kad Vērša partnere sapratīs, ka nekad nevarēs pilnībā apmierināt viņa vajadzības tā, kā to darījusi viņa māte.

Jaunava

Jaunava ir pazīstama ar savu analītisko, metodisko un dažreiz pārāk kritisko raksturu. Jaunavas vīrieši bieži tiecas pēc pilnības it visā, arī attiecībās, jo mātes bērnībā saistījušas ar dēliem lielas cerības. Šī tieksme pēc pilnības var izpausties pastāvīgā partnera salīdzināšanā ar māti, kas izraisa vilšanās sajūtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu