Trešdienas horoskops: 17. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Natali Strelnik/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 17. aprīlim. 

AUNS

Aktīva diena. Iespējams, būs risināmi dažādi lietišķie jautājumi vai kārtojamas darīšanas iestādēs. Gaisā virmos pozitīvas enerģijas, tu ar smaidu atšķetināsi vissarežģītākos jautājumus.

VĒRSIS

Vajag pārmaiņas, un jādodas uz priekšu. Var gadīties - kādas attiecības jāpārtrauc, taču tas darbam vai biznesam nāks par labu. Domā par peļņas palielināšanu.

DVĪŅI

Velti spēkus profesionālai izaugsmei, karjerai vai privātajam biznesam. Galvā rosīsies oriģinālas domas, interesanti nākotnes plāni, kā arī vērtīgas idejas par finanšu tēmu.

VĒZIS

Esi atvērts jaunām iespējām. Vēlams iziet sabiedrībā, kur pastāv iespējas izveidot noderīgus kontaktus, prezentēt savas ieceres un satikt domubiedrus vai sponsorus.

LAUVA

Pirms kaut ko teikt vai nākt klajā ar kādu ideju, visu apdomā un savā prātā “saliec pa plauktiņiem”. Vajadzēs aizstāvēt viedokli un diskutēt. Ir vērts lūkoties pēc jaunām karjeras iespējām.

JAUNAVA

Šodien nost ar rutīnu! Vajag izmēģināt kaut ko pavisam jaunu. Labas iespējas karjerā vai biznesā. Parādīsi, ka esi autoritāte, kuras viedoklī ieklausās un kam uzticas.

SVARI

Pirmajā vietā profesionālā un finanšu tēma. Izplāno, izrēķini un dodies uz priekšu. Veiksme ir ar tevi! Dažkārt nostrādā sakāmvārds: “Kas neriskē, tas nevinnē.”

SKORPIONS

Ja uzskatīsi, ka visu zini labāk un strikti turēsies pie sava viedokļa, iespējams pieļaut kļūmes un arī pabojāt attiecības ar līdzcilvēkiem. Labāk piesakies kursos un uzklausi kolēģu pieredzi.

STRĒLNIEKS

Daudz pienākumu. Mazliet apstājies un pavērtē, vai neesi uzņēmies pārāk daudz. Bet, protams, dzīvē jādara tas, kas jādara...Ir iespējas izveidot lietišķos kontaktus, kas nes labumu ilgtermiņā.

MEŽĀZIS

Zvaigznes rāda labvēlīgu vaigu, lai tu ķertos pie jauniem projektiem, kas var nest bankas konta papildinājumus jau tuvākajā nākotnē. Nepieciešama aktīva darbība!

ŪDENSVĪRS

Var gadīties, ka darbā kādi cilvēki nepilda norunas un mājas vidē arī šis un tas nav tā, kā tu vēlētos. Runā tieši un esi prasīgs – gan pret citiem, gan arī pret sevi.

ZIVIS

Darbā var rasties domstarpības. Nemēģini uzreiz pierādīt savu viedokli, jo dažkārt situācijas nemaz nav tādas, kā pirmajā brīdī izskatās. Vispirms vajag tikt skaidrībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu