VIDEO Jelgavniece piezvana "bijušajam" pēc palīdzības mersedesa ķibelē, taču viss nonāk līdz policijai un lielai neziņai par auto likteni (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kādas jelgavnieces bijušais mīļotais gadu pēc šķiršanās piesavinājies viņas automašīnu, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Kādā darba dienā Danai sanāca netīšām aizcirst sava S klases 2011. gada "Mercedes" auto bagāžnieka durvis brīdī, kad salonā joprojām atradās automašīnas atslēgas.

Dana vairs nevarēja atvērt durvis, tāpēc meklēja palīdzību, zvanot savam bijušajam draugam. Viņš solīja atgādāt otru atslēgu, taču to neizdarīja. Vēlāk bijušais kavalieris ar auto aizbraucis pats. Sievietei auto palikuši gan savi, gan bērna dokumenti un citas lietas.

Vīrietis uzskata, ka Danai šis auto vairs nepienākas. Sieviete raidījumam stāsta, ka automašīnu pirms vairākiem gadiem iegādājās viņš, bet likumiski tā piederot Danai.

Bijušais mīļotais trīs nedēļu laikā kopš automašīnas paņemšanas arī pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus. Soda pavēstes gan pienāk Danai.

"Šāds nodarījums Krimināllikuma kontekstā var tikt skatīts kā piesavināšanās, nevis zādzība, jo zādzība tiek izdarīta slepeni, brīdī, kad mantas īpašnieks to neredz un nezina. Iespējamais sods par abiem nodarījumiem ir līdzīgs," raidījumam skaidro Valsts policija.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu