Sestdienas horoskops: 20. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pelagija/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 20. aprīlim. 

AUNS

Palutini savus mīļos ar interesantu pasākumu, izbraucienu, gardām pusdienām, bet, ja sirds brīva, tad saposies un dodies izklaidēs. Varbūt vēl kādā sirdī pamodies pavasaris...

VĒRSIS

Satiecies ar draugiem. Kopā interesanti un it kā izklaidējošas sarunās var dzimt jaunas idejas. Sirdslietās uzmanies no asumiņiem, kas var rasties pārpratumu rezultātā.

DVĪŅI

Aktīva diena – draugi aicinās izbraucienā, gribēsies jaunus iespaidus, baudīt pavasari un notvert brīvības sajūtu. Kādā sirdī uzplauks krāšņi pavasara ziedi.

VĒZIS

Būsi noskaņots ļoti enerģiski jau no paša rīta. Mājas darbos iesaisti radiņus, ielūdz palīgā draugus. Īstais laiks talkai ar ballīti noslēgumā. Brīvajām sirdīm – romantisks noskaņojums.

LAUVA

Gribas dažādas aktivitātes, piedzīvojumus un jaunus iespaidus: dodies ekskursijā, apskati citas pilsētas, muižas, pilis, pirmos ziedus dārzos. Sirdī optimisms un siltas jūtas.

JAUNAVA

Privātajā dzīvē neliela spriedzīte. Izrunājies ar mīļo un apdomā, ko pats vēlies, vajag sakārtot prātu un pieņemt adekvātus lēmumus. Attiecībām par labu nāks romantisks izbrauciens.

SVARI

Svarīga ģimenes un sirdslietu tēma. Pēc iespējas vairāk centīsies būt kopā ar savējiem, ieplāno sirsnīgus pasākumus visas dienas garumā. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās ar vētrainām kaislībām.

SKORPIONS

Laba diena saviesīgām un sabiedriskām aktivitātēm. Tikšanās ar jaukiem, interesantiem cilvēkiem, izklaides un piedzīvojumi. Kādam var uzdzirkstīt iedvesmojošas simpātijas.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā ģimene – rūpēsies, samīļosi un ar savējiem jutīsies vislabāk. Ja esi brīvs, atver dvēseli jaunām emocijām, jūtas iedvesmos lieliem darbiem.

MEŽĀZIS

Grūti „atiet” no spraigās darba nedēļas, tomēr lietišķās lietas liec pie malas – vajag atpūsties. Vislielākais prieks no āra ballītēm vai pārgājieniem.

ŪDENSVĪRS

Būtu vēlams sarīkot ģimenes pusdienas un atbalstīt savējos ar padomiem. Labs laiks arī pozitīvām pārmaiņām sirdslietās. Iespējami aizraujoši pavērsieni un intriģējoši piedzīvojumi.

ZIVIS

Svarīga privātā dzīve un sirdslietas. Vajag pabūt divatā ar mīļoto, apspriest svarīgās tēmas vai vienkārši atpūsties. Attiecībās mīļums un sirsnība, diena paies pozitīvās noskaņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu