Svētdienas horoskops: 21. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: OlegRi/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 21. aprīlim. 

AUNS

Sabiedriska diena. Iespējams, būsi iniciators draugu ballītei vai kādam citam pasākumam. Saviesīgu aktivitāšu laikā var uzdzirkstīt simpātijas. Ja esi ar kādu kopā, tad rosība nāks par labu attiecībām.

VĒRSIS

Pavasaris un siltas emocijas! Pārsteidz mīļoto ar jauku dāvaniņu vai izbraucienu tālāk prom no ierastās vides. Brīvajiem ļaudīm simpātijas sirdī var iekrist kā silti kvēlojoša oglīte.

DVĪŅI

Ja tev ir otrā pusīte, noorganizē mīļu un romantisku pasākumu divatā. Vajag izkāpt no rutīnas rāmjiem un tvert iedvesmas brīžus. Dzīve šķitīs krāsaina un piedzīvojumu pilna.

VĒZIS

"Nav kārtības! Nav kārtības!..." no paša rīta staigāsi bubinādams… Šī ir ražīga diena mājas darbiem, ja aicināsi talciniekus. Vari sarīkot lielo tīrīšanu, atsvaidzināt interjeru, sakopt āra teritoriju.

LAUVA

Pavadi laiku kopā ar ģimeni, saviem mīļajiem un tuviem draugiem. Tieši reizē – izbrauciens ar riteņiem, pārgājiens vai pirmā pavasara laivošana. Gūsi pozitīvas emocijas nākamajai nedēļai.

JAUNAVA

Nesteidzīgi vari parosīties mājas saimniecībā, pievēršoties tiem darbiņiem, kas sagādā prieku. Dažādi pavērsieni iespējami attiecību jomā. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

SVARI

Dodies izbraucienā vai nelielā ceļojumā. Satiktie cilvēki un gūtie iespaidi savērs jaunus apvāršņus un ļaus uz ierastām lietām paraudzīties no cita skatupunkta.

SKORPIONS

Kādu laiku paņems mājas solis: piemērota diena pavasara darbiem, interjera izdaiļošanai un dažādiem kulinārijas eksperimentiem. Sirdslietās neparasti un aizraujoši piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Daudz uzmanības paņems ģimenes lietas. Iespējams, jāpalīdz radiniekiem saimniecībā vai jāsarīko talka. Ja esi brīvs, tad pavasaris iesildīs sirdi un mudinās domāt par iepazīšanos.

MEŽĀZIS

Mēs reizumis nokļūstam situācijās, ar kurām dzīve vēlas ko iemācīt. Šodien vairāk nekā citkārt nāksies respektēt citu viedokli. Ieklausies – tajā var būt kaut kas ļoti noderīgs.

ŪDENSVĪRS

Ja gribas savējos palutināt, seko tomēr līdzi stāvoklim bankas kontā. Visu ar mēru. Vari sarīkot kopīgas pusdienas vai dārza svētkus. Sirsnīgi brīži ģimenes lokā

ZIVIS

Pievērs uzmanību attiecību tēmai, var gadīties pēkšņi pavērsieni, strīdiņi, nesaprašanās. Viss sakārtosies, ja pieiesi problēmām ar sirsnību, uzklausīsi un iedziļināsies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu