VIDEO "Riga" futbolisti viesos nosargā uzvaru pār "Metta" komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Riga FC" futbolisti
"Riga FC" futbolisti Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

"Riga" vienība 21. aprīlī "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas astotās kārtas ievadā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja "Metta" komandu.

"Riga" labā vārtus guva Luiss Iberiko un Abdulrahmans Taivo, bet "Metta" vienībā izcēlās Mohamets Korrea.

Jau spēles sestajā minūtē pēc Miloša Jojiča centrējuma bumbu haotiskā cīņā vārtu priekšā mērķī ieraidīja Iberiko. Vadībā "Riga" nostiprinājās 63.minūtē, kad pēc Jojiča piespēles no tuvas distances precīzs bija Taivo.

Astoņas minūtes vēlāk bumba vārtu priekšās nonāca pie Korreas, kurš bija nekļūdīgs un pārtrauca sēriju, kurā "Metta" komanda četrus mačus pēc kārtas nebija guvusi vārtus. Tuvojoties pamatlaika beigām, pēc Bruno Meļņa sitiena viesus no zaudētiem vārtiem glāba Nils Toms Puriņš.

"Riga" maču aizvadīja bez šīs sezonas labākā vārtu guvēja Marko Regžas

Vēl šodien "Auda" uzņems "Tukums 2000"/"Telms" komandu.

Pirmdien "Valmiera" uzņems "Daugavpili" un RFS viesosies pie "Grobiņa"/LFS komandas, bet otrdien astotās kārtas noslēgumā "Liepāja" savā laukumā spēkosies ar "Jelgavu".

"Riga" ar 18 punktiem astoņās spēlēs ir pirmā, 16 punktus septiņos mačos iekrājusi RFS, bet pa 13 punktiem ir "Valmiera" un "Tukums 2000"/"Telms" vienībām. "Daugavpilij" ir 11 punkti, "Auda" un "Grobiņa"/LFS tikušas pie astoņiem punktiem, septiņi punkti ir "Metta" vienībai, sešus punktus iekrājusi "Liepāja", bet divi punkti ir "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu