Pirmdienas horoskops: 22. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evgeny Atamanenko/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 22. aprīlim. 

AUNS

Jaunā nedēļa sākas ar lieliskām idejām un emocionālo pacēlumu. Ļoti gribēsi, lai uz tāda paša viļņa ir arī darba kolēģi vai biznesa partneri. Iedvesmo viņus!

VĒRSIS

Aktīva diena un notikumi sāk risināties visās jomās un tēmās, kas kādu laiku buksējušas. Kur ņemt tik daudz laika, lai ar visu tiktu galā? Svarīga perfekta plānošana.

DVĪŅI

Darbi sastājušies garā, garā rindā un ļoti jāvērtē, kur un kā tu tērē enerģiju, kādas ir prioritātes un kāda atdeve sadarbībai vai komandas darbam.

VĒZIS

Daudz darbu un izskatās, ka visa nedēļa būs ļoti aktīva. Šodien izveido plānu un nosaki prioritātes, citādi vari nonākt laika trūkumā. Papildus neko neuzņemies, jo – pārāk labam būt nav labi...

LAUVA

Šodien nekas netiks dots tāpat vien.. Var nākties pierādīt savu ideju un darbošanās pareizību un efektivitāti. Kas jādara, tas jādara - parādi savu profesionalitāti. Var pavērties jauni ceļi.

JAUNAVA

Darbā varbūt viss neies, kā gribētos, bet neņem tuvu pie sirds. Nav vērts bendēt nervus par situācijām, kuras patlaban nevari mainīt. Dari to, kas iet no rokas.

SVARI

Profesionālajā jomā daudz pienākumu, tik daudz, ka grūti saprast, pie kā ķerties vispirms un kas var pagaidīt. Varbūt kolēģi vai vadība vēlēsies deleģēt vēl kaut ko. Papildus darbus neuzņemies.

SKORPIONS

Profesionālajā vidē iespējama plānu maiņa vai jauni pienākumi, kas tev īsti nebūs pa prātam. Neiesaisties, ja situāciju nevari ietekmēt, gan pēc laiciņa viļņošanās norims.

STRĒLNIEKS

Prāts mazliet nemierīgs saistībā ar naudas lietām, jo var rasties kādi neplānoti izdevumi. Pārskati ienākumus un izdevumus, un rūpīgi izvērtē, cik par ko tērēsi.

MEŽĀZIS

Jaunā darba nedēļa sākas gausi. Domas un idejas vairs nelido ar zelta spārniem. Iespējams, pienācis laiks nospraust jaunus dzīves mērķus. Ieskaties darba sludinājumos vai raksti kādu projektu.

ŪDENSVĪRS

Šodien jāuzmundrina kolēģi vai biznesa partneri. Prasme risināt sarežģītas situācijas viegli, bez grumbās sarauktas pieres, stiprinās tavu autoritāti.

ZIVIS

Darbā liela atbildība un tu bez piepūles darīsi visu, kas jādara, un nekurnēsi, ja arī kādu dienu nāksies pastrādāt ilgāk. Taču šajā skarā vajadzētu apspriest finanšu jautājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu